Плавальний з анаконом

Відомий підводний фотограф Franco Banfi, що подається на Amazon і лебідку поруч з 8-метровими зміяками, щоб отримати унікальні постріли. р.

Підводний фотограф-екстрем з Швейцарії Franco Banfi ризикував своє життя ексклюзивним матеріалом і знизився на дно річки Амазонка в Бразилії, щоб плавати разом з гігантськими анаконами. У штаті Mato Grosso до Sul, під час якого він зміг захопити на камері шість осіб найбільшого з усіх існуючих змій.

Величезні предки тихо привів до свого звичного способу життя, купання в морках річок або бджільництва на сонці після їжі, не звертаючи увагу на занадто грубу людину з камерою.

Звичайно, все можливо, але я не думаю, що вона буде їсти мене. Люккільки для мене, анаконда мала лише заковтнути свою наступну прею і не виглядав мені на другий курс. Я був так близько до неї, що я можу доторкнутися її, якщо я хотів, звичайно. 3250Р. 3700Р.

Тропічні джунглі Амазонки щорічно притягують тисячі любителів екзотичної природи. Перш за все було дуже страшно, тому що я ніколи не приходжу до змії, кожен знає, що вони дуже небезпечні. Але я розумію, що нічого не буде, якщо ці істоти були оброблені повагою. Хоча б вони великі і ви можете дивитися свою реакцію і поведінку, Franco додано.

Найбільша анаконда коли-небудь вимірювала понад 11 метрів, але вона не збереглася. На сьогоднішній день в Зоологічному Товаристві Нью-Йорка міститься найдовший зразок 9 метрів.

Незважаючи на те, що існує тільки одна надійна справа смерті людини від змійного нападу, анаконда здобула популярність як «театри» людей значно завдяки голлівудським трилерним фільмам.

Джерело: lifenews.ru/news/105890