7-річний сильний

Сильний першокласник з китайської провінції Анхуі легко піднімає будь-які ваги і переміщує автомобілі з місця на місце. Школяр Ян Цзіньлонг від міста Чужу був відомий по всій території Китаю для його унікальної здатності піднімати практично будь-які важкі предмети. У віці 7, ця дитина може навіть пересуватися транспортних засобів.

Все почалося в ранньому дитинстві: хлопчик не міг залишатися там, коли його мама перенесли важкі сумки додому. А потім трохи Ян почав допомогти їй. Поступово він збільшив навантаження і почав перевозити мішки зерна, працюючи над паром з батьком.

Одного разу мій син прийшов і запропонував підняти мене вгору. І я, до речі, важить 90 кілограмів! – згадує батько хлопчика. - Я відмовлявся від нього. Але Янь вирішив розшукати мене і взяв його. Не обмежився моїм сюрпризом - мій син легко виконав свій план!

Тоді батько маленького сильного чоловіка вирішив прийняти навчання сина. За віком 7 років успіхів Джінлона досягла такої висоти, що дитина почала самостійно переміщати автомобілі.

- Я дуже пишаю йому. сина вдалося перемістити автомобіль вагою майже 2 тонн, говорить мати хлопчика.

Багато хто з юних антуражних людей вважають, що надзвичайні здібності дитини пов'язані з його вагою - у віці 7, юних важить 50 кілограмів. Однак батьки хлопчика не вірять, що дитина зайва вага.

«Для їсти стільки калорій, скільки потрібно для нормального функціонування свого тіла», - розповідає про те, що матері сильного чоловіка. Він постійно фізично активний і тому потребує їсти більше своїх нормальних однолітків.

Джерело: lifenews.ru/news/102267