Британський чоловік заробляє $ 95,000

40-річний Крістіан Бармонд зробив свою професію, встановлену в барах і нічних клубах в Англії електронні ігри, які перевіряють рівень знань. Ессекс резидент округу Крістіан Драммонд знайшов спосіб заробити майже $100,000 рік без роботи, граючи erudition машини. 40-річний, який вивчав англійську літературу в університеті, заробляє між $60 і $100 годину, відвідавши різні розважальні заклади і порожню готівку з ігрових автоматів завдяки своїм великим знанням.

Вступ англійського слов'яця оплачується таким чином, що частина його навчання в вищому інституті, поїздки за кордоном і навіть весільна церемонія з коханим. Завдяки постійному навчанню Драммонд може назвати всі 500 героїв з романів письменника Чарльза Діксена, населення всіх африканських країн і кількості наборів у всіх матчах фіналу Wimbledon без удару. Однією з переваг «професія» британського є те, що завдяки закону він не повинен платити податки на своїх виграшах. Ідея отримання заробітної плати у вигляді монет прийшла до роммонда, коли відчайдушно знайти гідну роботу, він дивився випадкового барного відвідувача, який отримав велику суму на машині. 516862

Я не можу отримати роботу, не навіть бармена, тому я вирішив перевірити себе на повчання. На мій перший раз я виграв $127 і я зрозумів, що я можу забезпечити себе таким чином. За словами Крістіана, ніхто не знає про те, що він робить щодня. «Народна думка, що я бурглар або скумблер, навіть моя майбутній дружина не могла звикнути до мого способу життя протягом тривалого часу», - сказав Друммонд. Я завжди мріяв про те, що гроші з власним розумом, але я уявляв її трохи інакше. Спочатку було дуже цікаво і весело, але потім улюблений бізнес перетворився в рутину.

Крістіан, який змушений подорожувати на сусідні підрахунки через свою оригінальну професію, завітав понад 10 тисяч пабів в минулі 10 років. Граючи безперервно протягом 10 годин іноді приводять вас божевільними. Крім того, це не заради цього майбутнього, який я навчався в університеті, я ще мріяв знайти нормальну роботу, як і всі інші, Драммондські зіткнення.

Джерело: lifenews.ru/news/106131