Китаянка, прізвисько «Чимпанзее», прагнула допомогти від лікарів надії позбавлення від товстої частини покриття її тіла. Wu Zhang Hongming від Chongqing, південно-східний Китай, дуже рідкісний пологовий знак величезного розміру, також відомий як гігантський стрижень, який є тільки джерелом надмірного волосся. Такі утворення на тілі не більше 3% населення світу.
Здрастований знак Чжана є незгодою йому протягом усього життя свого дорослого, але його сім'я була дуже бідною і не вдалося отримати належне лікування. “Wool був мій найгірший кошмар і curse з тих пір, як я народився”, – говорить Жан.
Спочатку Чжан сказав, що він тільки знеболюючий знак, але коли він був вісім років, він почав виростити волосся, що був грубим і міцним, ніж його голова. За десять років своєї лівої руки, торсо і спини були покриті товстим волоссям. Протягом багатьох років він атакував перших своїх однокласників, а потім його колегами.
Габаритний зображення
«Коли я почав вирощувати хутро, я став об'єктом позбавляння для моїх друзів, однокласників, сусідів, знайомих і навіть деяких родичів», – Чжан Гонконг згадує з печаткою в голосі. Спочатку, коли я з'явився, натовпи людей зібралися, які обговорювали мене очима, вказали пальці на мене і відмітили свою углість. У школі я був «білим крюком» – зовнішня тварина, щоб подивитися, що буквально кожен, хто не був ледачим під час зміни, побіг. Коли вони почали називати мене «Чимпанзе». Я не здивився, якщо ніхто не знав свою реальну назву, але Чімпанзее було добре відомо по всьому місту і прилеглих територіях.
Управління клінікою пластики Hua Mei запропонували Жжану безкоштовну лікування після слухання історії серцевих розривів. Тепер Хімпанзее вже пройшли шість процедур, призначених йому, і незабаром повністю позбавляється від хутра, він капелюхи.
Джерело: unnatural.ru/shimp-man