Услуги

29-річний Briton Ian Браун поставив світовий рекорд, ставши першою людиною у світі, щоб заковтнути 2 гострих мечів одночасно 13 секунд. За даними екстремального, він провів багато часу і зусиль для досягнення бажаного результату.

«Для мене була дитина, я мріяв про циркову сцену і постійно зробила божевільні речі, щоб привернути увагу», - сказав молодий чоловік. Я не поділився своїми ідеями, оскільки вони дуже хвилювалися про своє здоров’я. Вирощування, Коричневий перетворив свою улюблену хобі в професію. Перед затінених глядачів він забив нігті на обличчі, а також продемонстрував відмінне володіння зброї.

Щоб урізноманітнити свою творчу активність на сцені, Іан, на наполягати його подруги, почав практикувати поковтання різних предметів, починаючи з регулярного столового ножа. Спочатку від британського острова Вайта, він проковтнув залізні об'єкти 40 разів на добу і незабаром почав займатися спортом. У листопаді 2012 року під наглядом журі, він прокинув 2 мечі за 13 секундами, встановивши світовий рекорд. «Я дуже гордий, щоб бути першою людиною, щоб це зробити в такий короткий час», - сказав він. Ще недавно я пішов з цирку, щоб зосередитися на налаштування інших світових записів. У найближчому майбутньому я хочу зробити це вогонь.

Джерело: lifenews.ru/news/106879