Враччи за электронная пошта

Британські лікарі врятували 60-річний механік John Thomson від британського міста Північнамптон, серце якого не збивало на 80 хвилин.

За словами чоловіка, він був вдома і тихо розмовлявся з дружиною, коли він відчував сильний біль у грудях. Пенсійник спробував попросити дружину заподіяти швидку допомогу, але не вдалося зібрати свою силу і загинув на підлогу. «Я був плутаний і не знаю, що робити», - сказав Андрій Топсон. Тільки через кілька секунд я кинувся в сторону телефону і назвав швидку допомогу. Прибуваючи амбулаторних лікарів спробували переосмислити пацієнта на місці, але він не показав ознак життя. Експерти вирішили піти до кінця і зробив його 30 електричних розрядів, але навіть серйозні заходи не змогли врятувати Тиммпсон.
Після того, як Джон був прийнятий до Генеральної лікарні Нортамбтона, лікарі записали клінічну смерть пацієнта. «Не обмежився нашим сюрпризом, коли ми зрозуміли, що людина, яка перенесли масову атаку серця, буквально повернулася з мертвих і почала дихати», - сказав доктор Домінік Кокс. В цілому, серце не збивало на 80 хвилин.

Після 9 днів в стаціонарі пансіонер почав відновлювати. «Всім членом медичного персоналу відіграли величезну роль у моєму рятуванні», - сказав він. Якщо я міг, я б поділився серцем на кілька частин і дати їм, як токен вдячності.

Джерело: lifenews.ru/news/107624