Гернандес Гаррідо.

Згідно з Йоандрі Ернандезом Гаррідо, 37-річний кубин, який має шість пальців на кожну руку і ногу, цей аномалія не перешкоджає йому від провідного нормального життя. р.

Yoandri Hernandez Garrido живе в провінції Гуантанамо, розташований на східній частині острова Свободи. Жителі сусідніх сіл Джоандрі Ернандезу краще відомі прізвищом «twenty-four».

Hernandez пишається своїми пальцями, які давали природа. Вони не заважають йому, але навпаки – як доказ Hernandez легко піднімається до вершини пальмового дерева і збирає кокоси. Hernandez каже, що один мандрівник платив стільки, скільки $10 за фотографією з ним, яка вважається великим заставою в країні, де середня заробітна плата становить всього $20 на місяць. р.

У науці відхилень Hernandez відомий як полідактично. Це не таке рідкісне явище в природі, але дивно, як «екстра» пальці кубинів ідеальні і в жодному разі не поступаються нормам. Якщо ви швидко подивитеся на руки, ви не можете помітити нічого незвичайного, так як пальці «екстра» гармонійно поєднуються з відпочинком. Ернандез сказав, що він був прийнятий як дитину до видатного кубинського ортопеда, який був одним з лікарів Фідель Кастро, і сказав, що він ніколи не бачив справу такого добре сформованого полідактично в його житті.

Hernandez коментує: Коли я був молодий, я швидко зрозумів, що це було дуже вигідно мати 24 пальці. На жаль, люди захоплюють мене. У мене є мільйони друзів і я жити добре.
Одного разу, коли я був у старшій школі, мій вчитель запитав мене, що п'ять плюс п'ять буде. Тоді я був дуже молодий, гасив, і не відповів. Учитель сказав мені, щоб підрахувати, скільки пальців я мав, і я сказав, 12! Учитель був трохи вгору, але це був вірним. Hernandez має досить успішне особисте життя - він має 10-річний син з жінкою, яка зараз живе в Гавані, і його поточна подруга очікує її другої дитини.

Джерело: pixanews.com/medicina-i-anomalii/kubinec-i-ego-24-palca.html