Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Прихований талант (7 фото)

Не дивлячись на те, що Захід повинен, але не хоче зрозуміти про ісламський світ.

свінгери

152344

18 років, неодружений, студент

Три основні якості майбутнього чоловіка:
1,1 км Він повинен любити мене дуже багато. 2. Він повинен бути в змозі бути. 3. Він повинен бути впевненим.

РЕТУРНИНГ DREAM:
Не сниться.

Прихований талант:
Я не маю талантів. Хочу стати лікарем.

вафая

19 років, неодружений, студент

Якщо ви можете зустріти будь-який історичний характер, то це буде...
Профет Мухаммад, тому що я хочу запитати його, як ви можете змінити людей, щоб стати те, що це було до цього сучасного світу з усіма його нещастями.

Якщо ви повинні переходити в тварину, це буде...
Птахи так я можу піти куди я хочу.

Прихований талант:
навички плавання.

РЕТУРНИНГ DREAM:
Я не пам'ятаю мої мрії.

НІКАБ:
Я зносу його, тому що я не мав вибору. Єдине, що я люблю про нікель, що дівчина може сміятися, коли вона хоче, коли її обличчя прихована. Що я не схожий на те, що вона робить дівчат більш привабливими, ніж вони заслуговують.

Favourite Західні Кіно:
романтичний.

Який захід повинен знати про ісламський світ і що вони не повинні
Іслам - це релігія, як і будь-яка інша, але різниця в тому, що Іслам поважає всіх людей і навчає нас, як поводитися і дає нам щастя в цьому житті і в подальшому.

1,1 км Він повинен мати мету в житті. 2. Він повинен дати мені свободу. 3. Він повинен любити мене дуже багато.

Аіша

21 рік, неодружений, студент

Принцеса Діана.

Прихований талант:
Сінгінг. Я тільки співати, коли я один.

НІКАБ:
Мені подобається, що ніхто не знає, що я носила під ним. Іноді я зносу щось дуже щільно або дуже яскраво.

Кар'єра:
Хочу зробити комп'ютерний дизайн при закінченні школи.

Що означає:
Всім чоловікам поросити його, і деякі жінки теж. Так вони повинні спати і вони йдуть божевільними. Про Іслам

клізма

19 років, неодружений, студент

Три якості майбутнього чоловіка:
1,1 км Красивий. 2. Прогресивний. 3. Ми можемо виходити звідси.

РЕТУРНИНГ DREAM:
Мені сниться, що я зняв на протесті на головній площі.

Прихований талант:
Я можу танцювати хіп-хоп.

Кар'єра:
Я хотів би бути дипломатом, що представляє Ємен десь в Європі або Америці.

Сафа

доб.

21 рік незаміжній, журналіст

Що означає:
Чоловіки пахунки на тротуарі.

Favourite Цитувати з Quran:
Ми належимо до Аллаха, і ми повернемо.

РЕТУРНИНГ DREAM:
Зміявся. Я в моєму маленькому покинутих селах. Я в будинку. Іноді змійкі люки через двері, іноді він раптом знаходить себе в середині кімнати. Коли я бачив її, я хочу стрибати, але я не можу. Я нім. На допомогу немає. Я прокинувся, але не в змозі пересуватися або scream.

НІКАБ:
Я вирішив носити нікель, і моя сім'я мене загинула. Я єдина сестра, яка носить її. Немає одного примусового мене до. Я хочу бути як мої коруси. Їх брати розповіли їх, щоб носити нікель. Я не був. Я відчуваю себе більш безкоштовно, коли я зносу його.

Який захід повинен знати про ісламський світ і що вони не повинні
На перший погляд, може здатися, що Ємен є закритою і задньою країною, але це не так. Ми маємо більше свободи, ніж ви думаєте. Ми не маємо свобод, які ви не маєте в Європі. Ви можете стати невидимими, якщо ви зносите niqab. І ви можете зробити щось під час невидимості, як привид.

ельхам

20 років, одружений, студент

Прихований талант:
Я пишу поезії.

РЕТУРНИНГ DREAM:
Я не звідси. Що я жити в Європі. Я знаю його з фотографії, але це те, що я бачив. Я вчитель в Європі, можливо, у Франції або Німеччині, і мої студенти мають жовте волосся. Я навчаю їх Ісламу.

Три основні якості людини:
1,1 км Релігій. 2. Спокій. 3. Гарний.

НІКАБ:
Кожна жінка в сім'ї повинна носити її. Це не вибір, це суспільне рішення і релігійний обов'язок.

Якщо ви повинні переходити в тварину, це буде...
Деякі риби можуть бути дуже великими, але одночасно дуже швидко. Оскільки в морі є багато місць, щоб приховатися, це більше землі. Я піду до океану з сім'єю, але я повинен купатися в одязі.

Свобода, які недостатньо:
Я хотів би жити в Європі або Америці, але це ніколи не станеться.

Ажар

21 рік незаміжній, журналіст

Що означає:
Будь-яке подряпинне звучання.

Прихований талант:
Малюнок і пришивка.

Улюблена Західна плівка, серії та актори:
Фільми Гаррі Поттера, втрачені серії, Стівен Сігал.

РЕТУРНИНГ DREAM:
Я падаю від великої висоти. Іноді люди дивляться на мене, але вони не роблять нічого, щоб допомогти мені. Я не маю голосу в моїй мрії. І я не зносила нікаб.

НІКАБ:
Я почав носити його в школі, мій Дад сказав мені. У суспільстві я живу, кожен носила нікаб, і я повинен бути як всім іншим. Я люблю це, тому що це робить мене більш безпечними. Але коли я думаю про це, я думаю, що жінки, які не зношують його, менше не зловживали. По суті, я не вірю чоловіка тому, як я часто помітив, вони зраджують жінок. Я не буду одружений.

1,1 км З повагою, 2. Він повинен бути розумінням, не вузьким. 3. Він повинен бути освіченою і культурною особою.

Він об'єднав Египет, Сирію та Ємену проти хрестоносців і захопив більшість Королівства Єрусалиму.

Джерело: esquire.ru до