1274
Прихований талант (7 фото)
Не дивлячись на те, що Захід повинен, але не хоче зрозуміти про ісламський світ.
свінгери
152344
18 років, неодружений, студент
Три основні якості майбутнього чоловіка:
1,1 км Він повинен любити мене дуже багато. 2. Він повинен бути в змозі бути. 3. Він повинен бути впевненим.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Не сниться.
Прихований талант:
Я не маю талантів. Хочу стати лікарем.
вафая
19 років, неодружений, студент
Якщо ви можете зустріти будь-який історичний характер, то це буде...
Профет Мухаммад, тому що я хочу запитати його, як ви можете змінити людей, щоб стати те, що це було до цього сучасного світу з усіма його нещастями.
Якщо ви повинні переходити в тварину, це буде...
Птахи так я можу піти куди я хочу.
Прихований талант:
навички плавання.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Я не пам'ятаю мої мрії.
НІКАБ:
Я зносу його, тому що я не мав вибору. Єдине, що я люблю про нікель, що дівчина може сміятися, коли вона хоче, коли її обличчя прихована. Що я не схожий на те, що вона робить дівчат більш привабливими, ніж вони заслуговують.
Favourite Західні Кіно:
романтичний.
Який захід повинен знати про ісламський світ і що вони не повинні
Іслам - це релігія, як і будь-яка інша, але різниця в тому, що Іслам поважає всіх людей і навчає нас, як поводитися і дає нам щастя в цьому житті і в подальшому.
1,1 км Він повинен мати мету в житті. 2. Він повинен дати мені свободу. 3. Він повинен любити мене дуже багато.
Аіша
21 рік, неодружений, студент
Принцеса Діана.
Прихований талант:
Сінгінг. Я тільки співати, коли я один.
НІКАБ:
Мені подобається, що ніхто не знає, що я носила під ним. Іноді я зносу щось дуже щільно або дуже яскраво.
Кар'єра:
Хочу зробити комп'ютерний дизайн при закінченні школи.
Що означає:
Всім чоловікам поросити його, і деякі жінки теж. Так вони повинні спати і вони йдуть божевільними. Про Іслам
клізма
Три якості майбутнього чоловіка:
1,1 км Красивий. 2. Прогресивний. 3. Ми можемо виходити звідси.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Мені сниться, що я зняв на протесті на головній площі.
Прихований талант:
Я можу танцювати хіп-хоп.
Кар'єра:
Я хотів би бути дипломатом, що представляє Ємен десь в Європі або Америці.
Сафа
доб.
21 рік незаміжній, журналіст
Що означає:
Чоловіки пахунки на тротуарі.
Favourite Цитувати з Quran:
Ми належимо до Аллаха, і ми повернемо.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Зміявся. Я в моєму маленькому покинутих селах. Я в будинку. Іноді змійкі люки через двері, іноді він раптом знаходить себе в середині кімнати. Коли я бачив її, я хочу стрибати, але я не можу. Я нім. На допомогу немає. Я прокинувся, але не в змозі пересуватися або scream.
НІКАБ:
Я вирішив носити нікель, і моя сім'я мене загинула. Я єдина сестра, яка носить її. Немає одного примусового мене до. Я хочу бути як мої коруси. Їх брати розповіли їх, щоб носити нікель. Я не був. Я відчуваю себе більш безкоштовно, коли я зносу його.
На перший погляд, може здатися, що Ємен є закритою і задньою країною, але це не так. Ми маємо більше свободи, ніж ви думаєте. Ми не маємо свобод, які ви не маєте в Європі. Ви можете стати невидимими, якщо ви зносите niqab. І ви можете зробити щось під час невидимості, як привид.
ельхам
20 років, одружений, студент
Прихований талант:
Я пишу поезії.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Я не звідси. Що я жити в Європі. Я знаю його з фотографії, але це те, що я бачив. Я вчитель в Європі, можливо, у Франції або Німеччині, і мої студенти мають жовте волосся. Я навчаю їх Ісламу.
Три основні якості людини:
1,1 км Релігій. 2. Спокій. 3. Гарний.
НІКАБ:
Кожна жінка в сім'ї повинна носити її. Це не вибір, це суспільне рішення і релігійний обов'язок.
Деякі риби можуть бути дуже великими, але одночасно дуже швидко. Оскільки в морі є багато місць, щоб приховатися, це більше землі. Я піду до океану з сім'єю, але я повинен купатися в одязі.
Свобода, які недостатньо:
Я хотів би жити в Європі або Америці, але це ніколи не станеться.
Ажар
Що означає:
Будь-яке подряпинне звучання.
Прихований талант:
Малюнок і пришивка.
Улюблена Західна плівка, серії та актори:
Фільми Гаррі Поттера, втрачені серії, Стівен Сігал.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Я падаю від великої висоти. Іноді люди дивляться на мене, але вони не роблять нічого, щоб допомогти мені. Я не маю голосу в моїй мрії. І я не зносила нікаб.
НІКАБ:
Я почав носити його в школі, мій Дад сказав мені. У суспільстві я живу, кожен носила нікаб, і я повинен бути як всім іншим. Я люблю це, тому що це робить мене більш безпечними. Але коли я думаю про це, я думаю, що жінки, які не зношують його, менше не зловживали. По суті, я не вірю чоловіка тому, як я часто помітив, вони зраджують жінок. Я не буду одружений.
1,1 км З повагою, 2. Він повинен бути розумінням, не вузьким. 3. Він повинен бути освіченою і культурною особою.
Він об'єднав Египет, Сирію та Ємену проти хрестоносців і захопив більшість Королівства Єрусалиму.
Джерело: esquire.ru до
свінгери
152344
18 років, неодружений, студент
1,1 км Він повинен любити мене дуже багато. 2. Він повинен бути в змозі бути. 3. Він повинен бути впевненим.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Не сниться.
Прихований талант:
Я не маю талантів. Хочу стати лікарем.
вафая
Профет Мухаммад, тому що я хочу запитати його, як ви можете змінити людей, щоб стати те, що це було до цього сучасного світу з усіма його нещастями.
Птахи так я можу піти куди я хочу.
Прихований талант:
навички плавання.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Я не пам'ятаю мої мрії.
НІКАБ:
Я зносу його, тому що я не мав вибору. Єдине, що я люблю про нікель, що дівчина може сміятися, коли вона хоче, коли її обличчя прихована. Що я не схожий на те, що вона робить дівчат більш привабливими, ніж вони заслуговують.
Favourite Західні Кіно:
романтичний.
Іслам - це релігія, як і будь-яка інша, але різниця в тому, що Іслам поважає всіх людей і навчає нас, як поводитися і дає нам щастя в цьому житті і в подальшому.
1,1 км Він повинен мати мету в житті. 2. Він повинен дати мені свободу. 3. Він повинен любити мене дуже багато.
Аіша
21 рік, неодружений, студент
Принцеса Діана.
Прихований талант:
Сінгінг. Я тільки співати, коли я один.
НІКАБ:
Мені подобається, що ніхто не знає, що я носила під ним. Іноді я зносу щось дуже щільно або дуже яскраво.
Кар'єра:
Хочу зробити комп'ютерний дизайн при закінченні школи.
Що означає:
Всім чоловікам поросити його, і деякі жінки теж. Так вони повинні спати і вони йдуть божевільними. Про Іслам
клізма
Три якості майбутнього чоловіка:
1,1 км Красивий. 2. Прогресивний. 3. Ми можемо виходити звідси.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Мені сниться, що я зняв на протесті на головній площі.
Прихований талант:
Я можу танцювати хіп-хоп.
Кар'єра:
Я хотів би бути дипломатом, що представляє Ємен десь в Європі або Америці.
Сафа
доб.
Що означає:
Чоловіки пахунки на тротуарі.
Favourite Цитувати з Quran:
Ми належимо до Аллаха, і ми повернемо.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Зміявся. Я в моєму маленькому покинутих селах. Я в будинку. Іноді змійкі люки через двері, іноді він раптом знаходить себе в середині кімнати. Коли я бачив її, я хочу стрибати, але я не можу. Я нім. На допомогу немає. Я прокинувся, але не в змозі пересуватися або scream.
НІКАБ:
Я вирішив носити нікель, і моя сім'я мене загинула. Я єдина сестра, яка носить її. Немає одного примусового мене до. Я хочу бути як мої коруси. Їх брати розповіли їх, щоб носити нікель. Я не був. Я відчуваю себе більш безкоштовно, коли я зносу його.
На перший погляд, може здатися, що Ємен є закритою і задньою країною, але це не так. Ми маємо більше свободи, ніж ви думаєте. Ми не маємо свобод, які ви не маєте в Європі. Ви можете стати невидимими, якщо ви зносите niqab. І ви можете зробити щось під час невидимості, як привид.
ельхам
20 років, одружений, студент
Прихований талант:
Я пишу поезії.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Я не звідси. Що я жити в Європі. Я знаю його з фотографії, але це те, що я бачив. Я вчитель в Європі, можливо, у Франції або Німеччині, і мої студенти мають жовте волосся. Я навчаю їх Ісламу.
Три основні якості людини:
1,1 км Релігій. 2. Спокій. 3. Гарний.
НІКАБ:
Кожна жінка в сім'ї повинна носити її. Це не вибір, це суспільне рішення і релігійний обов'язок.
Деякі риби можуть бути дуже великими, але одночасно дуже швидко. Оскільки в морі є багато місць, щоб приховатися, це більше землі. Я піду до океану з сім'єю, але я повинен купатися в одязі.
Свобода, які недостатньо:
Я хотів би жити в Європі або Америці, але це ніколи не станеться.
Ажар
Що означає:
Будь-яке подряпинне звучання.
Прихований талант:
Малюнок і пришивка.
Улюблена Західна плівка, серії та актори:
Фільми Гаррі Поттера, втрачені серії, Стівен Сігал.
РЕТУРНИНГ DREAM:
Я падаю від великої висоти. Іноді люди дивляться на мене, але вони не роблять нічого, щоб допомогти мені. Я не маю голосу в моїй мрії. І я не зносила нікаб.
НІКАБ:
Я почав носити його в школі, мій Дад сказав мені. У суспільстві я живу, кожен носила нікаб, і я повинен бути як всім іншим. Я люблю це, тому що це робить мене більш безпечними. Але коли я думаю про це, я думаю, що жінки, які не зношують його, менше не зловживали. По суті, я не вірю чоловіка тому, як я часто помітив, вони зраджують жінок. Я не буду одружений.
1,1 км З повагою, 2. Він повинен бути розумінням, не вузьким. 3. Він повинен бути освіченою і культурною особою.
Він об'єднав Египет, Сирію та Ємену проти хрестоносців і захопив більшість Королівства Єрусалиму.
Джерело: esquire.ru до