Внутрішня етикетка на товари (5 фото)

Автор розповідає про те, як він отримав етикетку, яка додається до одягу або інших товарів в магазинах.
Я вирішив побачити, як був побудований замок.

доб.

Я завжди розумію, що такий замок відкрився звичайним магнітним полем від сильного магніту (під час касира). Але це завжди цікаво, як був побудований замок.

Тому я здивився його і вирішив поділитися інформацією з іншими людьми, які не потрапили в любов до пристрою деяких смішних пристроїв.

Не бити занадто багато для якості фотографій. У вас буде 5. Одним з них є пояснювальний малюнок, від якого пристрій замка повинен бути чітким. (Не вдарив малюнок занадто... Лазій був для мене, щоб вдарити машину - Я вирішив приклеїти ручку, як це, в старомодному шляху)

Отже, з ножем ми відкриваємо тіло етикетки і знаходимо, в першу чергу, радіочастотний LC схема, що складається з конденсатора і декількох дротових поворотів.

Тут немає місця для теорії нудної обробки, тому ми не будемо йти в таку нудну просту звичайну концепцію людей, наприклад, якість коливальної схеми ми пояснимо тільки те, що, потрапляючи в високочастотний магнітне поле між двома рамами, розташованими прямо перед виходом магазину, це LC схема (на стороні етикетки антикрадіжки) змінює коливальний процес між кадрами, який відразу фіксується електронним пристроєм і сигналізацією.

Ось деталі замку. Ліворуч:
Нігті, конус рукав, кульки, центрувальний рукав, прес рукав і пружина.

фіксуючи гвоздику, вони проколили одяг і закріплюють етикетку на товарах.

1811086

І ось малюнок пояснює, як працює замок.
На штифті фіксуючих зубчиків є кілька неглибоких паз, які підвищують надійність запору. Є пази на декількох рівнях, які дозволяють прикріпити етикетку до одягу різної товщини - від тонкої білизни до деяких товстих полотен. (І не зморшок - це не граматика урок)
Однією з основних частин замку є конусний рукав з внутрішньою поверхнею конуса. Всередині рукава є 4 кульки, які при закриванні замка, як ніби варено між конічної поверхнею кущіння і між пазами шпильки відключених гвоздик. Кульки для надійності притискаються пресуванням рукава, який накривається пружиною. Ніжний сидить щільно. Він може пересуватися всередині замку в позначці, але не назад.
При відкритті замка з цієї весни наноситься сильний магнітний поле, який натягує рукав тиску і самі кульки, тим самим знімаючи шпильку замикання зубчиків. Нігть знімається, а потім товари подаються покупцеві. Все просте, надійне і міцне.
У висновку, будь ласка, повірте, що я нічого не вкрасивий з магазину. Радіо надійшов до мене випадково.
Дуже дякую.

р.

Джерело: pryf.livejournal.com