Француженець з ампутованими кінцівками

Француженець з ампутованими кінцівками р.

Францужен Філіп Курізон, який пережили ампутацію рук і ніг після аварії, зробив дайвінг під водою протягом 33 метрів і став першим коли-небудь дивером з такою інвалідністю, повідомляє інформаційний портал Expatia.Француженець з ампутованими кінцівками

Дів відбувся в Брюсселі в басейні «Немо 33» – найглибше у світі, де проходять спеціальні сили. Француженець з ампутованими кінцівками р.

Для того, щоб зробити дайвінг, до протезування Croison приєдналися спеціальні фліппери. Француженець з ампутованими кінцівками

Під час дайвінгу він супроводжувався іншим дивером. "Це був щось величезне, чудовий момент щастя," дивер поділився після того, як він доторкнувся дня знаменитого басейну. Француженець з ампутованими кінцівками

"У першу чергу я був трохи рубаним, але один раз доторкнувся до дна я не хочу йти, - додав Croizon. Француженець з ампутованими кінцівками

З його діям він хотів показати, що дайвінг є «великим спортом, доступним для людей будь-якого віку з вісім років, і навіть для людей з серйозними фізичними обмеженими можливостями», - пояснив дивер Француженець з ампутованими кінцівками .

У 1994 році після того, як він отримав електричний розряд 20,000 вольт у 1994 році після дотику високовольтної лінії при установці телевізійної антени. Француженець з ампутованими кінцівками

Джерело: www.ridus.ru/news/62237/