Секрети китайського виробництва (42 фото)

Автор розповідає про поїздку в Китай, а саме на завод з виробництва дешевих фото та відеокамер, відеореєстраторів та щось інше.
Дуже цікава поїздка, рекомендую дивитися.

Автор: На цій подорожі я нарешті відкрив секрет до процвітання деяких китайських заводів, які не примітні на перший погляд. Це часто буває: як ринок падає, так і продукт дешевий, і з яких причин власник йде в Панаму, відправив сім'ю в Гонконг, і відкриває один завод після іншого.

У цьому випадку китайська мрія прийшла до душі другу шахти, яка займається виробництвом дешевих фото і відеокамер, відеореєстраторів і чого іншого. Ці камери продаються мільйонами по всьому світу. Прийміть лот, який виділяється за ліцензією Дісней та інших Hallo Kitty. Але є майже не продаж в Росію, тому Чен, власник бізнесу, намагається знайти деякі випуски для нашого ринку. Ось чому я попросила взяти картину.

Я пішов на завод з Надія, менеджер з продажу камери, який говорить досить добре російська. Босс надіслав нам свій BMW, отримав на завод з шиком.

У магазинах все стандартно - конвеєрні лінії, викрутки-пайки. Відправки на різдвяні свята вже завершені - найпорожніші конвеєри порожні.

Коги-спринги. Є багато монтажних операцій, дрібних деталей - робота трудомістка.

1990Р. 2199Р.

Наповнення програмного забезпечення.

Багато тестування. Тут є білий аркуш, який зображений тут.

І тут записують білий аркуш на відео. Для перевірки звуку використовуйте кільце розбиття скла - віщайте його динаміками в області перевірки.

Є IP67 пилонепроникні камери з особистою ванною.

Секрети китайського виробництва (42 фото) Р

Ремонт ділянки. Незважаючи на всю дешевизну, електроніка порівняно дорогі, вигідно відремонтувати шлюб.

У наступному номері стартує новий продукт - MID. Таблетки, якщо нам подобається.

Секрети китайського виробництва (42 фото) р.

Таблетка є досить простим. Є постачальники готових рішень, вони купують дошку, прикріплюють екран, акумулятор, щось для дрібних речей - і подрібнюють його в чохол. Це виробництво. З цією схемою якість планшета залежить від правого вибору постачальників і наполегливості в роботі з ними.

Ми йдемо в магазин друкованих плат. Ось сайту, чіп-кодування. Операція точно схожа на виробництво чіпсів, тільки чіп монтується не в окремому випадку, але відразу на друкованій платі.

Секрети китайського виробництва (42 фото) , Україна

Тим не менш, сьогодні сайт зв'язування був свічкою - тільки команда працювала, робляючи функціональне тестування готових дощок.

Перемикання на монтаж поверхні. Дівчата розмаховані камерами, мають задоволення.

5720434

Встановлення компонентів здійснюється на старих Samsungх.

Але є деякі досить свіжі машини. Є три лінійки.

Секрети китайського виробництва (42 фото) Р

Поруч - ручні компоненти.

Кнопки встановлюють вручну.

Це все, нехай буде бачити лабораторію. Шлях проходить через офіс і КБ.

Оптики тестуються тут. Я пам'ятав таблицю налаштування, яке раніше показало на телевізорі.

У наступному номері, в темряві, є деякі вимірювання.

412162

Колір рендерингу.

І ще один тест, я не з'ясував його. Як про виставку?

Будь ласка, ввімкніть світло. Про нас

Тримати. Стандартний комплект: температура, вологість, коливання.

Секрети китайського виробництва (42 фото) р.

Різні саморобні механічні тести.

Ось, наприклад, перевірте надійність роз'єму. Привід повітряний, фіксація камери, і нехай йде.

Тестування в холодильнику. Тут бренд великого американського клієнта lit up.

І шоурум для останнього. Камери роблять дуже різні, ціни від 5 до 50 доларів. Реєстратори більш дорогі - від 20 до 40. Понад 40, це HD. Об'єктиви прості всюди, як мобільні телефони. Ви можете покласти хороший об'єктив, але хто його купить?

Надія - сучасна китайська жінка саморобна. Дитина, чоловік-студії, власна квартира в хорошому мікрорайоні. Доброго дня.

Дякуемо! Три заводські будинки стоять з літерою П. На правому – фотокамери. Прямий - справа: лиття, живопис, шовкографія.
І зліва,
Побачимо це разом.

Виставкова зала GD на першому поверсі. Це окрема компанія, яка будує телебачення.

Лінія збирання пуста: вони не говорять електрики. Може бути, але реальна причина відрізняється - і я вже знаю, що це таке.

Секрети китайського виробництва (42 фото) доб.4

Ще один напрямок! Світильники руху, щити та знаки.

Ми йдемо туди, це стерильний скрізь, вони просять нас носити тапочки.

Але все ж в чистому приміщенні не допускається - тільки через вікно скажуть привіт до астроната.

І вони збирають ці пристрої: монітори для медичних вимірювань. Вони дають цей монітор пацієнта, і він може самостійно вимірювати тиск, пульс, пульс, частоту пульсу, кардіограму і щось інше. Додайте аналіз крові. Аналіз негайно входить до клініки - лікар може негайно приймати рішення.

Ми можемо залишити. Надія перед виходом затверджує колір фарбування тіла.

Я збираюсь подивитися на кастинг, можливо, я побачу щось цікаве.

Секрет достатку цього, і багато інших подібних рослин, я ще не розповість. Якщо ви хочете занадто :

Джерело: zorins.livejournal.com