1010
Найвищі батьки
Якщо батьки мають найвищу шлюбну пара у світі, є шанс, що їхні діти виділять з натовпу з їх висоти. І останнє доповнення до родини Кеіша та Вілко Ван Клеф-Болтон не виняток. Дочка Йона, вагою 4.2 кг, довжиною 56 см. Тільки 2 відсотків новонароджених можуть похвалитися такими значними «великий».
Keisha (висока 1.98 м) і Вілко (висока 2.13 м) від Dagenham в Essex В даний час вони займають почесне перше місце в Книги рекордів Guinness як найбільша пара в світі.
Keisha, 32, каже: "Я люблю бути мамою і я люблю дивитися мої діти виростають, як їхні батьки." Ми хочемо, щоб бути найбільшою сім'єю у світі, і ми хочемо, щоб досягти цього. Я завжди бачу своїх дітей, де вони є. З кожним роком, бо вони швидко ростуть. Я так використовую для наших високорослих дітей, які Йона здається крихітним.
Keisha wore чоловічий одяг, коли вона була вагітна, тому що не спеціальні сукні виготовлені для таких високих мам.
Кеіша зустрілася з Вілко, яка працювала охоронною опікою в школі, в спеціальному клубі для високорослих людей. Вона любила спосіб танцювати. Коли вони одружилися в 2001 році, вони відразу змінили дверні коробки в будинку, щоб не зігнути при переїзді з кімнати в приміщення. Габаритний зображення
Vilko коментує, Джона є фантастичним доповненням до нашої родини. Лукас і Єва божевільні про її. Найбільший виклик в даний момент викладати наші діти, щоб їздити велосипедами, оскільки ми виростимо, ми повинні постійно згинатися, що викликає біль у спині.
В цілому, високорослі люди мають багато побутових проблем - наприклад, дуже важко знайти одяг і взуття, я навіть не розмовляю про кришку, зазвичай важко купити. Keisha одягає жіночі сукні як сорочки. Є, звичайно, плюси - Я ніколи не повинен взяти сходи, щоб взяти щось з верхньої полиці. Я завжди бачу своїх дітей, де вони є. З кожним роком, бо вони швидко ростуть. Я так використовую для наших високорослих дітей, які Йона здається крихітним.
Джерело: www.terra-z.ru/archives/27612