Найвищі батьки

Найвищі батьки

Якщо батьки мають найвищу шлюбну пара у світі, є шанс, що їхні діти виділять з натовпу з їх висоти. І останнє доповнення до родини Кеіша та Вілко Ван Клеф-Болтон не виняток. Дочка Йона, вагою 4.2 кг, довжиною 56 см. Тільки 2 відсотків новонароджених можуть похвалитися такими значними «великий». Найвищі батьки

Keisha (висока 1.98 м) і Вілко (висока 2.13 м) від Dagenham в Essex В даний час вони займають почесне перше місце в Книги рекордів Guinness як найбільша пара в світі. Найвищі батьки

Keisha, 32, каже: "Я люблю бути мамою і я люблю дивитися мої діти виростають, як їхні батьки." Ми хочемо, щоб бути найбільшою сім'єю у світі, і ми хочемо, щоб досягти цього. Я завжди бачу своїх дітей, де вони є. З кожним роком, бо вони швидко ростуть. Я так використовую для наших високорослих дітей, які Йона здається крихітним. Найвищі батьки

Keisha wore чоловічий одяг, коли вона була вагітна, тому що не спеціальні сукні виготовлені для таких високих мам. Найвищі батьки

Кеіша зустрілася з Вілко, яка працювала охоронною опікою в школі, в спеціальному клубі для високорослих людей. Вона любила спосіб танцювати. Коли вони одружилися в 2001 році, вони відразу змінили дверні коробки в будинку, щоб не зігнути при переїзді з кімнати в приміщення. Найвищі батьки Габаритний зображення

Vilko коментує, Джона є фантастичним доповненням до нашої родини. Лукас і Єва божевільні про її. Найбільший виклик в даний момент викладати наші діти, щоб їздити велосипедами, оскільки ми виростимо, ми повинні постійно згинатися, що викликає біль у спині. Найвищі батьки

В цілому, високорослі люди мають багато побутових проблем - наприклад, дуже важко знайти одяг і взуття, я навіть не розмовляю про кришку, зазвичай важко купити. Keisha одягає жіночі сукні як сорочки. Є, звичайно, плюси - Я ніколи не повинен взяти сходи, щоб взяти щось з верхньої полиці. Я завжди бачу своїх дітей, де вони є. З кожним роком, бо вони швидко ростуть. Я так використовую для наших високорослих дітей, які Йона здається крихітним.

Джерело: www.terra-z.ru/archives/27612