Як зустріти дівчину

Творча зустріч 1. Збереження життя. Напевно, кожен хлопець хоч один раз в житті мріяв про збереження дівчини він любить. І це зрозуміло, що після того, як дівчина просто представить її спасителя практично до її ідолу. Відтепер ви будете її героя, але ось лов – немає такої можливості, і поставляючи дівчину в небезпеку не є варіантом.

А ще є один ефективний спосіб, в такій ситуації ви переможете його не героїзмом, але оригінальністю і частково зануренням. Коли ви зустрінете дівчину, яка вам подобається, захопіть свою руку і скажете щось схоже, «Красна дівчина, будьте обережні!» Ось дамба! Уфф, я майже вдарив тебе! Я даю вам швидкісний квиток! Що таке ім'я? Якщо дівчина швидко і зрозуміла, то ви можете почути негативну відповідь «Чи не ковтати тут», але ви не втратите і скажете «Дов, ви так око!» Що таке ім'я? Поведи мене, цей метод дуже творчий, і дівчина просто повинна знати вас краще. Творча зустріч 2. Груша відхилення.

Якщо ви дуже боїтеся відхиляти, тобто один незвичайний спосіб, при його використанні дівчина буде просто приємно перепланована. Візьміть будь-які 20 дівчаток в якості основи, а також розумово скрутіть себе, що ви боїтеся не відхиляти. Якщо ви це правильно, то перейдіть до дівчини, вам сподобалося і скажете: «Красно я ставка з моїм другом, який відхилений дівчиною дуже важко». Допоможіть мені, будь ласка! Це дуже важливо для мене! Навіть якщо цей метод не прокочував, то ви назавжди подолите фобію перших знайомств. Творчі зустрічі 3. Запрошення до коктейльної партії. Перейдіть до престижного клубу і поговоріть з адміністратором про отримання флаєрів. Як правило, розподіл квитків на запрошення супроводжується бонусом двох квитків на коктейльну вечірку.

Після того, як ви отримуєте угоду, зайдіть назовні і подивитеся на дівчину, яка вам подобається краще і попросіть, якщо вона любить піти в нічні клуби. Після того, як вона дуже гарна і красива, запрошуйте її до вечірки. Поговоривши її, ви можете зробити трюк – взяти її номер. У цьому випадку ви гарантовані успіхи. Творча зустріч 4. Оригінальний подарунок. Якщо вам подобається дівчина дуже багато, і ви знаєте, де вона найчастіше йде з друзями, то можна зустріти її, приємно дивувати. Наприклад, вона ходить в парк. Перед тим як піти там, купити красиві кулі, маркер і гелій. р.

У паркі сидять перед красою і починають гасити подарунки, потім підпишіть їх всім зі свідченнями. Ваші дії гарантовано зацікавлюють її. Далі поїдуть з ними і дарують їм подарунок. Войла, Ваше знайомство було успішним! Творча зустріч 5. Художник – талант.

Якщо ви знаєте, як красиво малювати, то вам не буде складно познайомитися з гарною жінкою. У публічному місці або де можна якомога ближче до неї. Візьміть папір і пофарбуйте щось красивим. Після завершення роботи ви можете зареєструватися: Ви дуже красиві! Зустрінемо! Або щось інше, тільки малюнок повинен повністю відображати значення слів. Вона буде любити її 100%! Творча зустріч 6. Хто може впоратися з ним?

Практично працює в навчальних закладах. Сісти перед дівчатами, які вам подобається, або зловити її погляд і уважно дивитися. З 99,9% впевненість, що вона буде робити так само. Після довгого візуального бою вона програє і блимає її чарівними очима. Ви повинні скористатися цим моментом і сказати, солодка дівчина, ви просто мухнете!

Джерело: mirfactov.com/