750
Черепашки 30 років
Сім'я від Бразилії, яка втратила свій черепаха більше 30 років тому недавно відкрила улюбленого улюбленця в їх будинку. Сім'я Алмеїда говорить про те, що торртуз зник з сім'ї в 1982 році і ніколи не знайшов, незважаючи на ретельний і тривалий пошук. Всім вірили, що їх улюблений виходив передні двері під час ремонту в будинку, коли двері розблокували. Однак, після смерті батька Леонеля, що сталося в цьому місяці, сім'я вирішила розібрати і покласти в порядок пані, де вони знайшли свого вихованця.
Син Леонель був очищений ящик і був про те, щоб відкинути те, що він думав, що був старий рекордний програвач, коли раптом його помітив на черепахі. Дочка Лені, яка дала черепаху Мануела, сказала, що сім'я несамовита з пошуком. Однак ніхто не може зрозуміти, як черепаха вдалося вижити більше 30 років в закритій пансіоні. Експерти вважають, що черепаха може їсти строкати, які живуть в дерев'яному підлозі. Мануела відноситься до черепах, які можуть піти без їжі протягом тривалого часу (2-3 років). У дикій природі вони харчуються плодами, листям, мертвими тваринами і навіть виснаженням.
Джерело: www.infoniac.ru/news/Cherepaha-30-let-prozhila-zapertoi-v-kladovoi.html