Чимпанзе, що цікавиться книгами

25 січня в парку флори та фауни «Роев брок». На честь Дня студента, примати були надані для читання книг і журналів. Моніки не читали так багато, що вони виглядали на фотографії з великим задоволенням. р.

«Анфіса зосереджується на зображеннях людей і тварин, але призер Тихон намагається побудувати щось схоже на орігамі з паперу, але він не досягне успіху», – говорить зоологи парку флори і фауни «Роев Ручей».

Я хочу спокійно спілкуватися з людьми. Про нас Тепер він може підтримувати будь-яку розмову про тварин і навіть проводити ділові переговори. Але це все жарт, звичайно. Тільки сьогодні в «Сварм потік» примати відзначають День студента – читати книги. Не зовсім ще.

Афсиса, друга Тіша, не встигає. Ведмедя в журналі тварин готовий поцілунати. Я думаю, що я знайшов щось спільного з ним. Вона не хоче поділитися сторінкою.

Згідно з співробітниками Roev Creek, Quiet і Anfisa, як дивитися кольорові фотографії більше чорно-білих. Вони отримують багато уваги.

Ми вирушили до книжкового експерименту на зооопарку. Ми помітили, що мавпи щасливі лікувати цукерки обгортання, як діти. Яким чином, якщо книги мають свою увагу? Після всього, діти також люблять виглядати на фотографіях, читати, і завдяки цьому вони дізнаються світ навколо них швидше і зростають. Примати не навчаються читати, але, швидше за все, краще розуміти людей – співробітників зоопарку та відвідувачів.

Джерело: goodnewsanimal.ru/news/v_krasnojarskom_zooparke_shimpanze_zainteresovalis_knizhkami/2013-01-2611