859
Жінки не сплять три роки.
Пансіонат з Англії втратив нормальний сон через пісню, яка постійно звучить в її голові. Лікарі повідомляють про рідкісну форму музичної залуцинації. Останні три роки життя перетворилося 63-річний Судан Рут в реальну катування. У своїй голові застрягти популярний удар від 50-х Як багато в тому, що Doggie в віконці, який чує день і ніч.
Лікарі вірять, що жінка страждає від рідкісної форми музичної залу. Пансіонат також тероризується такими, як британська гімназія та щаслива вечеря.
до Він почав три роки тому. З тих пір у мене є радіо в моїй голові, що не можна вимкнути. Дуже страшна ніч, вона приводить вас божевільний. Я завжди чую музику. Скільки коштує собака в вікно? Коли я був молодий, я любив цю пісню дуже багато, говорить Susan Root. Для того, щоб полегшити його стан, Сусан намагається перейти до співу птахів. Тим не менш, обсесивні мелодії можуть бути відтворені таким чином, що жінка навіть не може почути голос чоловіка, коли він говорить про неї. 977697
«Дікі сказали, що нічого не допоможе мені і швидше за все, я буду жити з ним для відпочинку мого життя», - сказав Судан.
Джерело: lifenews.ru/news/110791