816
Салони Спа популярні в Ізраїлі
Хто говорить змії небезпечні і небезпечні? Ада Барак сильно не погоджується з цим. З її невибагливими красунями з Африки, вона відкрила масажний салон, де кожен може випробувати, що багато хто дивиться тільки в кошмарах без наслідків для здоров'я в реальності.
Чим більше ви зачепити страхом, тим активніше змія. Що робити, якщо є кулька з них? Не можна передбачити яку частину рептилій організму почнуть замісити. Це екстремальний масаж і вам потрібно мати нерви заліза, щоб принаймні здаватися спокійною. «Це тільки одна думка: найяскравіше, що ви пригнічуєте вас або заплутаєте вас випадково. Я спробував, але я знову прийде сюди, Марія Сироткіна ділиться враженнями.
Але власник салону запевняє: її змії завжди рясніють, а для повного комфорту вони не вистачає тільки тепла людини. Лев Ферман «масаж» вже «похилим». У цій державі змії спокійні і не дуже активні, але клієнт не згасає. «Я думаю, що це набагато швидше за все, щоб боляче провести кошеня, ніж бути трохи зміяним масажем», - говорить Лев Fireman.
Немає шкоди, але чи є використання? Ада Барак вважає, що такий масаж допомагає досягти гармонії і омолоджує шкіру за допомогою спеціальних, змійних магій.
Чим пом'якшують шкіру, тим сильніше ефект. Господиня обов'язково: змії на обличчі не тільки заспокоїти нерви, але і розгладити зморшки. Якщо ви закривите очі, здається, що це не на всіх страшних і навіть в деяких варіантах приємно. Однак, що обов'язково: коли процедура надходить, ви відчуваєте величезне полегшення, якщо ви знову народилися.
Для тих, хто ще боїться її змії, Ada показує задану рослину - це те, що вам дійсно потрібно боятися. І Цициліна, Юліана і Брзежина, якщо вони сперечають, тільки серед себе для кращого місця на тілі стрункого клієнта.
Джерело: mirfactov.com/