1989
Дівчина приймала їзду на мансарку
Консерватор Океан Рамсай влаштував плавати з гігантським предатором, щоб привернути увагу до проблеми вилучення білих акулів.
Хонолулу екологічний активіст Океан Рамсай зробив безстрашний плавати на глибині океану поруч з великим білим акулем.
Дівчина, яка позбавляє від бездумного вимирання цих морських життів, змогла досить близького до гігантського предатора, щоб захопити її фін і їздити на спині.
Рамсай санк підводний без підводного плавання, носіння маски і фліперів. Відчуваючи акула, дайвер спочатку дозволив їй звикнути до появи чоловіка, а потім безболісно приймав її фін.
Акула дивилася мене, я спокійно чекав її, щоб придумати, то я змогла торкнутися її. Я відчув, що між нами було з'єднання, вона приймала мене і дозволила мені їздити на ньому, вона розповіла про свою пригоду океан. Привітний зв'язок мініатюрного дивера і величезного предатора захопився на камері підводним оператором. Запис feat Рамсай прийшов до збігу з Днем Святого Валентина.
Більшість людей думають про акула як героїні відомих жахівських кіно – це бездумний eater всього, що рухається. Але насправді ці істоти неймовірно інтелектуальні і розрахунок. Вони завжди пригнічують зовнішній вигляд людини, Океан впевнений.
За словами дівчини, вона почала спілкування з акулами як підлітка. Вже тоді вона усвідомила, що ці тварини заслуговують, і почали боротися за збереження їх населення.
Ramsay приймав, що плавання з «безсмертних морських вбивців» нагадує її невинну їзду.
Джерело: lifenews.ru/news/110833