15 років їсти кішки волосся

Ліза, 43, від Detroit, було їсти кішки волосся протягом 15 років поспіль - і вважає це реальною делікатесністю!

Жінка звикла їсти кішка хутро 15 років тому. В рамках програми «Мій шляховий хабіт». Ліза з'їжджує три кульки, що розгортаються з її волосся щодня, більше 3,200 протягом всього 15 років. На прем'єрі нового сезону шоу вона сказала: «Я звикли їсти кішки волосся, і я дуже люблю!» 985260

Ліза готує свою дивну закуску, збираючи хутро кота навколо квартири, в тому числі від підлоги і від під диван. Тим не менш, визнаєте, що найсмачніша шерсть, розчісується безпосередньо з тварини.

Вона licks її вихованець з її язиком, "як мати буде робити кота з її кошеня." У той же час жінка підкреслює, що вона не доторкалася язика до кішки, але й до лап, з якими тварина піднімається в туалет кота.

Згідно з експертами, поведінка жінки пов'язана з однією з різновидів синдрому обсесивних станів - трихостиломанія, психічний розлад особистості. Люди, які піддаються цьому захворювання, відчувають патологічну привабливість для витягування і вживання волосся, що може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям.

Ліза проконсультувала гастроентеролога. Але після того, як він сказав їй, що волосся не збираються в животі, жінка заспокоїлася і з новою пристрастю давала їй звички. Можливо, вона повинна консультуватися з психіатр...

Джерело: mirfactov.com/