743
Молодий британський бізнесмен
Наймолодший британський підприємець відкрив свій третій бізнес у віці дев'яти років. Генрі Паттерсон почав свій перший бізнес, коли він був лише сім років. Він налаштовує продаж пакетів добрив, які варто £1. Генрі після того, як він активно проданий мехарандісом, придбаний з благодійних магазинів. Інтернет-торгівля закрили хлопчика £150.
Тепер Генрі, який нагадує Гордон Гекко з 1987 року фільм Вулична вулиця як дитина, відкрив свій інтернет магазин солодощів, не до чаю. У перший тиждень магазину він отримав більше 100 замовлень і виріс перші 10 фунтів. Хлопець, який побудував свій бізнес з нуля, хороший в маркетингу. Він сам розробив логотип магазину і робить оцінку прибутковості продажів.
Тепер, з головою обіймав високі, Генрі розподіляє свої візитні картки своїм однокласникам у Школі «Сванбурн Хаус» (Buckinghamshire), на якій Генрі запровадив себе як «свідомий директор». І хлопчик має далекі плани. Наприклад, він навіть мріє про створення фільму з використанням основних персонажів його магазину. Продам свої продукти, хлопчик придумав два персонажа - мишей, імена яких Pip і Scherbet.
А тепер мама приїжджає на порятунку Генрі. Хлопчик працює в інтернет-магазині з нею. Юліан, 52, батько Генрі, експерт з маркетингу. Він начебився на сина. Генрі згадує, Перші бізнес-ідеї приїхали до мого розуму, коли я був лише п'ять років. Я починав продаж гною, і я любив його, хоча вона занурила трохи снівкі.
"Мої друзі не могли вірити, коли вони дізналися, що я почав магазин цукерок. Але я не думаю, що вони були занадто несподіваними – Я зробив бізнес-проекти до. Генрі впевнений в обіцяванні свого бізнесу: «Чому знає, що любить дітей, як краще, ніж дитина», – говорить Генрі.
Генрі постійно експериментує і впроваджує маркетингові технології. Наприклад, всі солодощі в магазині продаються в акуратних банках. Для банок кріпляться як бонусні ручки для дітей, так і спеціальні наклейки. Наклейки призначені для батьків, щоб заохочувати своїх дітей мити зуби перед сном. «Я не чистити зуби після цукерки, але я люблю отримувати палички від стоматолога. Про це сказав Генрі. Також хлопчик постійно замислюється про асортимент продукції на сайті. Тому в магазині можна знайти досить дивні солодощі, наприклад, солодощі у вигляді черв'яків, бруду або відчуттів.
Генрі отримує п'ять відсотків продажів цукерок. Всі гроші надходять на особистий банківський рахунок. Хлопець планує розвивати свій бізнес до 16 років, після чого зібрані кошти будуть інвестувати в новий бізнес.
Фото: pixanews.com/kompanii-i-rynki/samyj-yunyj-biznesmen-velikobritanii.html