Дівчина їсть дизодорант

Більшість людей люблять закусити на чіпсах, тріщинах або інших закусках. 19-річна дівчина також не аверс, щоб заморожувати черв'яки, але для цього молода леді використовує дезодоранти. р.

Ніколь вперше смакував антиперспірант у віці чотири. З тих пір американка стала пристрастю до цього виду гігієни.

Спочатку дівчина спробувала не влаштовувати занадто часто «флаворедні» обіди, але два роки тому її звичаї приймали на тривожні пропорції – Ніколь починав жування на дезодорантів в будь-який час доби, не звертаючи уваги до кількості хімії їсти.

Американці завжди відстежує наявність антиперспірантів в будинку і регулярно поповнює її поставками в найближчому супермаркеті. Препарат часто доводиться відвідувати відділення гігієни, бо по-справжньому споживає не менше 15 пляшок на місяць.

«Я не можу контролювати своє бажання. Я спробував подолати свою залежність і кілька днів не їсти мої улюблені білі палички. Весь цей час я відчув відчуження - У мене був головний біль і весь організм. Я був божевільний з тривожністю, і мій серце був бджолиним, так як він хотів стрибати з грудей. Я мав запустити для нового спрей, ніколь припускає.

Висловлення «Я був божевільний» і «мійне серце було бджолиним, коли ви думаєте про одну складову всіх антиперспірантів – алюмінієвої солі. Ці сполуки негативно впливають на організм людини, що веде до депресії та порушення ритму серця. Негативний вплив цього інгредієнта також включає в себе розкладання солі і підвищений ризик виникнення пухлин грудного захворювання. , м. Київ

Хвороба 19-річної дівчини викликала занепокоєння її другу Закії, яка наполягає на побаченні лікаря. Ніколь погодився звернутися до фахівця, який розповів про свій смак.

«Такі так м'які, просто плавають у роті. Кожен дезодорант володіє особливим, неповторним і індивідуальним смаком. Як тільки мій рот висихає, я поспішаю трохи більше від апетитної палиці, наркоман сказав під час прийому.

Лікар висловив своє бажання допомогти американцю, встановивши кілька умов - дівчина повинна реалізувати всю шкоду її звички і не намагатися спробувати вміст пластикових пакетів дезодорантів. р.

Джерело: fedpost.ru/lydi/41689-oni-prosto-tayut-vo-rtu-devushka-sedaet-15-dezodorantov-v.html