Ганеш Багат Чаурасія

Ганеш Багат Чаурасія народився в штаті Біхар, розташований на сході Індії. На обличчі батьків Ґанеш помітили невеликий ущільнювач, який поступово почав збільшити розмір.
Чим старша індусия отримала, тим більше зросла пухлина. Батько Ґанеш був заможливим землеробом і здатний прийняти сина до лікарів, які обстежили незвичайний пацієнт.

«Мої батьки спробували знайти спосіб позбутися від зростання. Вони відчули тисячі правок на лікарів, але всі відмовилися лікувати мене. Тільки один хірург запропонував провести операцію і розповів батькам, які шанси на виживання були менше 10%. Він був занадто ризикованим, тому мама і батько вирішили залишити все, як це, говорить Чаурасія. Після смерті своїх батьків людина успадкувала 30 акрів прибуткової сільської місцевості, але ніколи не змогли взяти власність на землю - дядько Ґенеша взяв все з підлітка.

«Я спробував боротися з ним за допомогою суду, але я пішов з нічого, бо мій дядько знав всіх місцевих посадових осіб. Працівники не хочуть поспілкуватися зі мною і дайте мені в офіс, нібито через мій образливий вигляд. Я знайшов роботу і працював кермом протягом багатьох років. Але мені довелося залишити свою роботу через проліферацію утворення шкіри, яка покривала очі, говорить 65-річний індійський. Місцеві мешканці не допомогли ледь Ганешу, залишені без допомоги Більшість людей не хочуть підходити до співачки з деформацією обличчя. р.

Побачивши це ставлення, людина вирішила залишити рідні місця і переїхати до міста Хардівар, Утараханд, де ніхто не бачив його до. У містах, які лікували новий резидент з симпатією і розуміють, що чуйні індуси почали пропонувати відключений притулок, одяг і продукти харчування.

«Такі люди дуже подобаються і щедрі. Я не хочу бути, тому що вони принесуть мені їжу, речі та гроші. Я не хочу приймати іржі, але тоді я думав, що, можливо, Бог створив мене для цього і це мій шлях. Деякі вважають мене реінкарнації Ганеші, інші вірять я диявола. Я не доглядаю, що вони кажуть. Я живу, як я бачу, укладаю Чаурасію.

Пластикові хірурги, які дізналися про хворобу індіанців з газет, давали йому діагноз листування: нейрофіброматоз - спадкове захворювання, що призводить до появи доброякісних новоутворень.

Джерело: mirfactov.com/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное