351
Яблука бессон
Травень 2011. Міжнародна науково-дослідна агенція Millward Brown в своєму рейтингу називає «Apple» найдорожчим брендом.
Гаджети з зображенням яблука стають предметом снів багатьох мешканців планети. Немає сумнівів, що люди прокладають значні суми, щоб залишитися в тренді.
Але є ті, хто може отримати його безкоштовно! Цей щасливий чоловік був життєрадісний хлопець з Санкт-Петербурга Роман Ткаченко.
Він був одним з перших, щоб побачити перспективи, потім ще молодий проект “Воротила” і отримати “Apple iPad 2” для віртуальних монет.
Як це працює?
Як і всі генія, простий. Ви приєднаєтесь до клубу Воротила та починайте накопичувати віртуальний капітал.
Це не так складно зробити це, особливо з самого початку, як подарунок від клубу, ви маєте право на 25,000 монет.
Далі у вас є безліч варіантів: зробити багато віртуальних покупок, заробіток на різницю у ціні;
створювати об'єкти, постійно отримувати роялті; брати участь в різних акціях, отримувати бонуси. У зв'язку з тим, що ваш капітал виросте достатньо для участі в обміні віртуальних монет для реальних гаджетів.
Це ці акції, які дозволять вам стати власником бажаної продукції Apple, не витрачаючи долар живих грошей.
А якщо ви ще сумніваєтеся, запитайте пораду двох більш успішних тиконів – Геннадій Кармазинов та Олександр Фемич. І вони розповідають вам свої історії про те, як вони стали власниками вирощених Apple гаджетів. Як один щасливий власник Apple один раз сказав: "Я можу бути що-небудь на день, але я Rotilla вночі. й
Український
Джерело: mirfactov.com/