610
Насос на 106
Вже 65 років одружився з дружиною, підняв п'ять дітей, служив в армії під час Другої світової війни, і працював на місцевому вокканолі. І він завжди зважився тим, що у нього немає диплома про вищу освіту. Під час церемонії взяли участь представники шкіл, посадових осіб органів влади та місцевого самоврядування. Враховано всі нюанси, що супроводжують такі події. "Я дуже вдячний всім, хто допоміг мені реалізувати свою мрію", - сказав витриманий випускник школи в робі і чотирикутна шапка з щіткою, "Я дійсно ціную його."
Знаходив в школу, коли він перейшов на дев'ятий клас. Він був змушений піти і отримати повну роботу в фотостудії, щоб підтримати свою матір і п'ять молодших братів, як сім'я була лівою без хліба. Відверта дочка-в-правді Каті Буллер каже, що він був дуже шкода, щоб залишити школу. «Особливо, що він повинен зробити це, інакше його сім'я повинна бути похилого, не мала нічого носити, і нічого не оплатити будинок. У віці 14 років довелося взяти на себе плечі величезну відповідальність за всю сім'ю, яка навіть доросла не може обійтися. Ми пишаємося ним. І хочу розповісти вам, що мій батько-в-право, незважаючи на те, що він ніколи не закінчив школу, завжди підкреслив важливість освіти для своїх дітей і онуків. р.
Стара людина навіть починала свого роду винагороди. Його онука, Майк Калабро, приймала, що дід, фрад, мотивував його прагнення до навчання, віддаючи п'ять доларів, кожен раз, коли хлопець приніс "А" у щоденному віці від школи. Варто відзначити, що Фред Батлер отримав довгоочікуваний сертифікат, що завдяки своїй дочці Каті. Жінка почала активно займатися цим після того, як її мати-на-правила Рут загинув минулого року, і пан Буллер був дуже веселим про смерть дружини. Дочка-в-правді говорить про те, що вона бажала принаймні піднімати настрій і відволікати його від жорстоких думок.
Про те, що він отримав диплом, що він не пройшов іспити. «Я не заслугував. Я ніколи не закінчила школу, пенсіонер. «Ви чекали так довго і зробили так багато в житті, ви можете бути впевнені, що ви заслуговуєте. й
Джерело: mirfactov.com/