Еко-ресорт Хутор Quiet

Село розташоване на висоті 980 м над рівнем моря в одному з найвищих районів Карпат. Чудові краєвиди, чисте повітря «спокушати», величні гори та вікові дерева, що ще потрібно відпочивати від метушні міста? Сьогодні автор розповість про своє враження від відпочинку в цьому казковому місці. Eco-resort "Хутор Кіет" знаходиться в с. Серги, Чернівецької області

Висота - 1050 метрів над рівнем моря

Погода змінює весь час. Сонце виглядає, а потім виходить за хмари. Під час дня температура піднімається до 20 градусів, вночі - мороз. Побачимо більше морозів.

Десь над горами Румунія.

р.

Гостям пропонуються двоповерхові котеджі. Будівля з вежею не церква, але прийом

Ніч. Це не сезон, там не багато відпочинку. Ферми вже приватні, не належать до «Швидких»

Загальний вигляд. Ми живемо в одному з найвіддаленіших будинків праворуч, серед буковинських ялинових дерев.

р.

У Карпатах осінь

Р

Коли він набуває темного, перейдіть до котеджу. Передпокій

Перший поверх кухні.

Пахне дерево.

Габаритний зображення

Каша, чайник, посуд, серветки. Є.

У дворі на темній карпатській ніч.

І ще один, привітний. Краса.

Ви можете розслабитися тут. Але замість телевізора я віддаю перевагу каміну.

1906616

й Я не знаю, якщо це локальна вишивка, але в багатьох карпатських господарствах про народні вироби не забувати. Зробіть дерев'яні іграшки, музичні інструменти та предмети побуту

Все зрозуміло без коментаря.

Ми збираємося на другий поверх. Спальня. Одну ніч висвітлювалися місячним світлом, ми пішли в Карпати на повній місяць. Шукаємо вікно - силуети ялинових дерев, хмари, що кидаються через небо і величезний місяць. У мене немає часу, щоб видалити, все було покрито хмарами.

р.

Вид з вікна до ферми

Прийом. Доброго дня!

Ранок.

123456наступнийОстанній

Виконувати гору - це відмінне тренування. У нас є наш котедж.

Р

Сусідні ферми. У будь-якому місці дзвіночки змащування корів кільце.

Говорячи ціну. Для всього котеджу з двох попросіть 2000 добу в плані рублів. Дуже прийнятний.

Коли ми повертаємо, я помітив незвичайну деталь - ялина росте безпосередньо з старого яблуня.

Основні дерева тут хвойні. Жовтий і червоний листя кілька, але без цього місця барвисті

Ви можете сніданки тут, немає погоди.

Одну ніч застрягнув заморозки, тільки ближче до няні температури перевищили 0

Вибачте, що у вас є час.

Я сподіваюсь, що я можу повернутися до цих місць.

Для того щоб не зануритися, Хутор пропонує гірські велосипеди, верхова їзда і навчання, спортивні ігри, ванна, екскурсії, різні процедури для здоров'я і навіть збір грибів. Вони кажуть, що гриби в цих місцях найкраще в Україні.

Взимку організовано гірські лижі, а люди тут значно додаються.

У ресторані подають страви місцевої кухні. Найдешевші 70 грн (без 300 рублів). Ви можете замовити все заздалегідь, тому баранина з овочами та чайом з місцевих трав буде чекати вже після прибуття з кінної їзди або після велосипеда.
Хто вранці підійде до сніданку, їжа буде доставлена в котедж.

Джерело: рибальська сітка