Передні листи

Великий патріотичний Війна залишається за багато документальних доказів. Особливе місце серед них було зайнято літерами солдатів, які чекали з миттям серця. На жаль, деякі з них збереглися. Але ті, хто повністю пережили не тільки всі жахи війни, але й ціла палітра почуттів і досвіду між солдатами і родичами. Ось фотозвіт, який був знятий 70 років пізніше під час масштабної військово-історичної реконструкції «битого за Київ» з котируваннями з реальних літер солдатів Великої Вітчизняної війни.
Передні листи

Привіт, мій дорогий мама! Я доповідаю, що сьогодні я живий і добре, я на фронті, знищивши німецьку бастартову і водіння на заході. Ми вибираємо наші рідні міста і села, вільні наші батьки, мати, сестри та брати з німецької кошмари. У цій битві я продемонстрував, як українські сини борються за свою сакральну Батьківщину, сотні німецьких солдатів і офіцерів залишалися перед моїм підрозділом.

Передні листи

Передні листи

Тепер ми в області фронтів, але поки не беремо участі в битвах, бо наш час ще не приїжджаємо. У цей час використовувався для подальшого приготування та розвитку зброї та обладнання, щоб у бою виступати вміло і вміло. Команда налаштовує нам завдання, щоб досягти звання блоку охоронців, і ми маємо дані для цього.

Передні листи

Передні листи

Моя дорога мати, я пропустив будинок багато, але я буду використовувати для неї. Мама, надішлі мене трохи пакету раз і деякі більше грошей, якщо у вас є один. І папір і олівець, спробуйте якомога швидше.

Передні листи

Привіт, дорогі батьки. Привіт, брат і сестра. Щиро вітаємо Вас з 1 травня. Бажаю Вам успіхів у житті. Я пишу цей лист з лісу. У нас є справжня весна з усіма її чарівними, надихаючими в свідомості всіх стрімких перемог німецьких орд. Я кажу вам, що я живий і добре, як ви бачили мене. За майже місяць я не отримав єдиного листа з дому.

Передні листи р.

Передні листи

Я просто повернувся з фронтових ліній і пишу вам під хвилюванням бою. Примітка смерті не торкається мене зараз і я не хочу вигинатися до кулі і оболонок. Це може бути смертельним, але ваше життя настільки незначуща, що ви не помітили багато. Правда, догляд за іншими, але вся справа принаймні попереду, не менше 10 км позаду.

Передні листи

Передні листи

Я зараз в бою, живий і добре, як я бажаю тебе. 8 серпня я потрапив на гранатові фрагменти в голові, руку, правому стегні, ноги і баточки, але все це неспроможність, я просто отримав трохи подряпини, тепер я відчуваю себе добре. На 25-му я отримав лист від Бориса, за який я подякував йому дуже багато, але я не можу відповісти на це - немає паперу, і цей листок і конверт, який я пишу вам, я взяв з вбитих Краутів, взяв Параблун, але дав його одному з хлопців, тому що це погано з боєприпасами.

Передні листи

Передні листи

Передні листи

Здрастуйте, дорогі Аня та дорогі дочка Галичка! Привіт, Мати і Мати. Я отримав лист. Вчора я відпочив: Я отримав два листи від вас, а потім з Федик з Іванова. Як я написав, збиваючи кулі і розрив шахт і оболонок більше, ніж мене. Якщо є перерва, це здається, якщо щось відсутні. Я дуже радий, Anya, що ви і я вирощую милий скраб Галя. Я хочу, щоб подивитися на неї, грати з нею. Це було 7 місяців, оскільки я бачив її. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви занадто, Анна, кожен день. Я пам'ятаю, як ми живемо і відпочиваємо разом. Ми знову зустрінемося.

Передні листи

Привіт, Мати! Я пропустив вас так багато, я пропущений додому. командир суворий і сильний, але ви можете вести переговори з ним. Наша детагментація вже підкорила пара важливих населених пунктів, захоплених німцями. У цих битвах ми втратили кілька солдатів, для яких ми завели.
Я думаю, що ви часто, мама, особливо до бою. Я не хочу, і я ніколи не бачу вас знову. Я часто сниться вас в білому пальто з ромашками, ви принесіть мені сніданок, акуратно посміхаючи, і блакитні очі блиску. Я сподіваюсь, що я повернувся з війни, і я можу поцікавити вас і поцікавлю тебе.

Передні листи , Україна

Передні листи

Передні листи

Передні листи

Передні листи

Я дуже радий дізнатися, що мої дорогі сестри не забули мене. Мій солодкий дівчина! Наша частина бити Краути важко, як охоронці, а потім ми були на канікулах, і тепер знову вони будуть отримувати від нас на перший день.

Передні листи

Передні листи

Шановні друзі!
... Доброго дня! Це трохи грубо. Я звик до цього. Все на своєму шляху. Я вступила в медичну школу.
Настроювання прекрасного, хочу піти на фронт. Я вірю, що в той час, як це, ви не можете сидіти і грати в фольгу. Ви повинні заробити своє право жити.
... Я був в поле на п'ять днів. Кар'єра «з'єднання», стала з'єднанням: корисною можливістю їздити на коні. Вона протерла ноги в димі, але нічого. У мене є невеликий конопля, але я маю велике почуття задоволеності тим, що ви зробили. Наш відділ подякував команді за відмінну роботу.
Про нас Я віддаю свою лазію і писати дуже часто.
Поцілунки ви як жорсткий, жорсткий.
Я обов'язково відправляю їх.

Передні листи

Передні листи

Моя родина! Я поцілунав вам все і hug ви всі. Я живу і я відчуваю себе добре. Представляємо іншому порядку. Він знову був в папці. Я борюся добре. Так робимо мої товари. Про війну Очікується, що я приходжу після війни. Я поцілунав вам все і hug ви всі.

Передні листи

Джерело: alexcheban.livejournal.com