Передні листи

Великий патріотичний Війна залишається за багато документальних доказів. Особливе місце серед них було зайнято літерами солдатів, які чекали з миттям серця. На жаль, деякі з них збереглися. Але ті, хто повністю пережили не тільки всі жахи війни, але й ціла палітра почуттів і досвіду між солдатами і родичами. Ось фотозвіт, який був знятий 70 років пізніше під час масштабної військово-історичної реконструкції «битого за Київ» з котируваннями з реальних літер солдатів Великої Вітчизняної війни.

Привіт, мій дорогий мама! Я доповідаю, що сьогодні я живий і добре, я на фронті, знищивши німецьку бастартову і водіння на заході. Ми вибираємо наші рідні міста і села, вільні наші батьки, мати, сестри та брати з німецької кошмари. У цій битві я продемонстрував, як українські сини борються за свою сакральну Батьківщину, сотні німецьких солдатів і офіцерів залишалися перед моїм підрозділом.

Тепер ми в області фронтів, але поки не беремо участі в битвах, бо наш час ще не приїжджаємо. У цей час використовувався для подальшого приготування та розвитку зброї та обладнання, щоб у бою виступати вміло і вміло. Команда налаштовує нам завдання, щоб досягти звання блоку охоронців, і ми маємо дані для цього.

Моя дорога мати, я пропустив будинок багато, але я буду використовувати для неї. Мама, надішлі мене трохи пакету раз і деякі більше грошей, якщо у вас є один. І папір і олівець, спробуйте якомога швидше.

Привіт, дорогі батьки. Привіт, брат і сестра. Щиро вітаємо Вас з 1 травня. Бажаю Вам успіхів у житті. Я пишу цей лист з лісу. У нас є справжня весна з усіма її чарівними, надихаючими в свідомості всіх стрімких перемог німецьких орд. Я кажу вам, що я живий і добре, як ви бачили мене. За майже місяць я не отримав єдиного листа з дому.

р.

Я просто повернувся з фронтових ліній і пишу вам під хвилюванням бою. Примітка смерті не торкається мене зараз і я не хочу вигинатися до кулі і оболонок. Це може бути смертельним, але ваше життя настільки незначуща, що ви не помітили багато. Правда, догляд за іншими, але вся справа принаймні попереду, не менше 10 км позаду.

Я зараз в бою, живий і добре, як я бажаю тебе. 8 серпня я потрапив на гранатові фрагменти в голові, руку, правому стегні, ноги і баточки, але все це неспроможність, я просто отримав трохи подряпини, тепер я відчуваю себе добре. На 25-му я отримав лист від Бориса, за який я подякував йому дуже багато, але я не можу відповісти на це - немає паперу, і цей листок і конверт, який я пишу вам, я взяв з вбитих Краутів, взяв Параблун, але дав його одному з хлопців, тому що це погано з боєприпасами.

Здрастуйте, дорогі Аня та дорогі дочка Галичка! Привіт, Мати і Мати. Я отримав лист. Вчора я відпочив: Я отримав два листи від вас, а потім з Федик з Іванова. Як я написав, збиваючи кулі і розрив шахт і оболонок більше, ніж мене. Якщо є перерва, це здається, якщо щось відсутні. Я дуже радий, Anya, що ви і я вирощую милий скраб Галя. Я хочу, щоб подивитися на неї, грати з нею. Це було 7 місяців, оскільки я бачив її. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви занадто, Анна, кожен день. Я пам'ятаю, як ми живемо і відпочиваємо разом. Ми знову зустрінемося.

Привіт, Мати! Я пропустив вас так багато, я пропущений додому. командир суворий і сильний, але ви можете вести переговори з ним. Наша детагментація вже підкорила пара важливих населених пунктів, захоплених німцями. У цих битвах ми втратили кілька солдатів, для яких ми завели.
Я думаю, що ви часто, мама, особливо до бою. Я не хочу, і я ніколи не бачу вас знову. Я часто сниться вас в білому пальто з ромашками, ви принесіть мені сніданок, акуратно посміхаючи, і блакитні очі блиску. Я сподіваюсь, що я повернувся з війни, і я можу поцікавити вас і поцікавлю тебе.

, Україна

Я дуже радий дізнатися, що мої дорогі сестри не забули мене. Мій солодкий дівчина! Наша частина бити Краути важко, як охоронці, а потім ми були на канікулах, і тепер знову вони будуть отримувати від нас на перший день.

Шановні друзі!
... Доброго дня! Це трохи грубо. Я звик до цього. Все на своєму шляху. Я вступила в медичну школу.
Настроювання прекрасного, хочу піти на фронт. Я вірю, що в той час, як це, ви не можете сидіти і грати в фольгу. Ви повинні заробити своє право жити.
... Я був в поле на п'ять днів. Кар'єра «з'єднання», стала з'єднанням: корисною можливістю їздити на коні. Вона протерла ноги в димі, але нічого. У мене є невеликий конопля, але я маю велике почуття задоволеності тим, що ви зробили. Наш відділ подякував команді за відмінну роботу.
Про нас Я віддаю свою лазію і писати дуже часто.
Поцілунки ви як жорсткий, жорсткий.
Я обов'язково відправляю їх.

Моя родина! Я поцілунав вам все і hug ви всі. Я живу і я відчуваю себе добре. Представляємо іншому порядку. Він знову був в папці. Я борюся добре. Так робимо мої товари. Про війну Очікується, що я приходжу після війни. Я поцілунав вам все і hug ви всі.

Джерело: alexcheban.livejournal.com