Охорона безпеки кинути свою роботу

Devette Du Toit використовується для роботи в якості охоронного охоронця в магазині. Тепер він Тарзан, цар джунглів. 24-річні змінили свою форму до лейкарда-скінченої гомілки і тепер зношує її в джунглі, як і його улюблений герой.

Оксамит проводить всі свої часові тренування тіла і розум, щоб вижити в джунглі. Три дні на тиждень проводить рейси по венах, плавання на річках, біг на горах. Коли він не є символом, він живе у батьківському будинку з братом Рудольфом. Програма навчання включає в себе роботи з змії та сну в деревах.

Девет зосереджується на оригінальному Тарзані, який виконує Джонні Вейсмулер (право).

«Я люблю Тарзан практично всім. Мій найкращий друг - слон Шака, і я витрачаю більше часу з мавпами, zebras і crocodiles, ніж я з людьми. Я знаю, що я народився, щоб жити. р.

«Я побудую житло на дереві, щоб захистити себе від стрибків і змії на землі. І іноді я відчуваю себе самотніми. Хочу знайти Джейн, який би яскраво засвоював самотність.

«Я не люблю спирт. Я волію фруктів або ягід. Я знаю, які комахи їстівні. Не кожна дівчина може жити з мене в джунглі. Габаритний зображення

Оксамит сидить на слоні. У кіно Джонні Вейсмюллер стрибали на спині свого слону з землі.

Оксамитові їзда на слон, імітація відомого героя Голлівудського фільму.

Єдність з природою: Оксамитові вихованці щітки, як звичайний кошеня. 46674

Я почав навчання в 2007 році і зробив багато прогресу. Я нещодавно поспілкував зацікавлених людей в США про те, що відбувається на зустрічі з Тарзаном. Не вірю, що я можу це зробити, але я це зробив.

Джерело: fototelegraf.ru/? p=167058