Маленька господиня собака

Макія Labrador є більш ніж просто її шестирічний господиня найкращого друга - вона її спаситель. Якщо це не для собаки, дівчина загинула довго.

Alena Hughes має діабет 1 типу і спирається на Macy для ліків. Собачка попереджає дівчину, коли її стан починає погіршуватися і випадок може призвести до перебігу життя діабетичної коми.

При зниженні рівня цукру Альени, шкіра Альни запахи, як груша, і якщо рівень цукру підвищений, дівчина починає пахнути від рота. Тільки Macy можна розповісти про різницю. Alena's mother Victoria Hughes, 35, коментує: "Це унікальний аромат, який тільки Macy відчуває." вона завжди на вигляд, і як тільки вона її пахне, вона попереджає Alain."

Благодійні медико-детекційні собаки тренували Майсе, які вже мешкали в сім'ї, щоб відрізняти запах і реагувати так, щоб дівчина могла вжити заходів. Якщо Macy виявляє, що цукор крові Альена занадто високий або занадто низький, вона починає відштовхувати дівчину, щоб прийняти всі необхідні кроки, щоб стабілізувати її рівень цукру в крові.

«Майсе незамінний помічник Альени. Вона ще невелика і не може сказати, коли її цукор занадто низький, поки вона втратила свідомість. Але ми довіряємо Macy 100 відсотків. Alena завжди її головна турбота і вона йде всюди з нею. Макія просто підніме голову і пахне повітря. Alena knows точно що вона повинна робити, коли Macy дає ознаку приймати її ліки. Якщо Macy бачить, що Alena не приймає її ліки, вона йде і інформує мене, тому я знаю Alena потребує допомоги, мама каже.

Alena, з Doncaster, Yorkshire, був три, коли вона була діагностована цукровим діабетом типу 1. Сім'я змушена адаптуватися до лікування рукоділля до дочки, що вимагає до шести ін'єкцій в день. У відчайдушній спробі дати свою дочку можливість привести нормальне життя, батьки дізналися про центр, де вони тренують собаки, які можуть пахнути погіршення здоров'я свого власника.

Сім'я була турботою про те, що не можна навчати Macy, і вони бажали б отримати ще один улюбленець, але виявилося, що собака вже відрізняє унікальні запахи і потрібно лише трохи навчатися. Вікторія Хьюз вважає, що всі діти, які страждають діабетом, повинні мати таку собаку, як вона дає їм "нове життя".

Джерело: mirfactov.com/