Напій, який замінює всі продукти харчування

У США програміст, який втомився від часу і енергії на варіння і поглинанні їжі вирішив створити коктейль, який містить всі поживні речовини, необхідні для виживання. Роб Рейнхарт, 24-річної людини з Атланти, розробила високотехнологічний напій, що надає повний спектр вітамінів і мінералів. За словами самого винахідника, напій має чудовий смак, і протягом 6 тижнів він ще не втомився. Крім того, незважаючи на наявність важливих елементів збалансованого раціону, він містить лише третину калорій. Реінгарт був натхненний сімейним другом, який був госпіталізований після втрати ваги і стає занадто слабким до варіння. Крім того, людина виявила, щоб жити максимально економічно, але залишаються здоровими.

«Я почав читати книги з біології і почав думати, що це не важливо для наших клітин, чи ми отримуємо поживні речовини з порошку або моркви». Його напій, який він назвав Соілент, містить вітаміни, мінерали, амінокислоти, вуглеводи, жири та інші важливі інгредієнти. Як жири, використовують оливкову олію і рибну олію, а вуглеводи - олігосахариди, які довше поглинаються організмом, ніж фруктозом і цукром, і дають більш тривалий заряд енергії. До коктейлю додають антиоксиданти і пробіотики.

"Фуд є як дозвілля, як збирається кіно, але я не хочу піти на кіно тричі на день", - пояснив Reinhart. Більш того, це рішення допомагає хлопецьу заощадити кілька годин на день і сотні доларів на місяць. Якщо перед придбанням крупи він витратив $ 220, а на їжу зовні будинку близько $ 250, тепер він витрачає місяць не більше 50 $. Тим не менш, він стверджує, що він простий для нього, щоб схуднути, змінюючи пропорції інгредієнтів в напої. Американські надії, що його винахідник допоможе вирішити проблему голоду у світі. Хімічний склад виробу

вуглеводи (200г), білки (50г), жири (65г), натрію (2.4г), калій (3,5г), хлор (3,4г), клітковина (5г), кальцій (1г), залізо (18мг), йод (150мг), магній (400мг), цинк (15мг), селен (70мкг), мідь (2мг), марганець (2мг), хром (120мкг), вітамін (75мкг), вітамін B6 (2мг), вітамін B12 (6мг), вітамінна кислота (1400мг), вітамінна кислота (300мг), вітамін (1400мг), вітамін (1400мг)

Джерело: www.infoniac.ru/news/Amerikanec-izobrel-napitok-kotoryi-zamenyaet-vsyu-edu.html