Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

"Людина без обличчя"

р.

Американський Даллас Венс (Dallas Wiens), залишений без обличчя через нещасний випадок, одружений пацієнт Паркландської лікарні, де вони обидва отримували. Даллас Вінце, мешканець Північного Техасу, є першим пацієнтом в Сполучених Штатах, щоб пройти повну трансплантацію обличчя від донора. У суботу 30 березня два роки після операції 27-річний Даллас одружений Джемі Неш, який зустрівся в лікарні. 10785534

У 2008 році у храмі перенесли важкі травми. В результаті електричного удару з пром'ячого електропроводу обличчя американки було буквально знищено. Даллас провів три місяці в комі. Лікарі діагностували його з повною втратою зору. Його очі, ніс, губи і навіть деякі його кісток обличчя були повністю спалені. Незважаючи на свої жахливі травми, Вінцевий стрейк лікарі з постійним бажанням відновити і жити для своєї юної дочки Scarlett.

Даллас пішов з лікарні у 2009 році і міг прогулятися на свій рік пізніше. У 2011 році підірвав трансплантат обличчя у Бостонській лікарні. В одній медичній установі був майбутній наречений і дружина Вінце. Джемі, 29 Garland, Техас, був залучений до автомобільної аварії в 2010 році. Її автомобіль миготливий, як гайстака, при цьому дівчина не могла виходити з автомобіля. Тільки дивом зробив Jamie втечу пастку. Але в аварії вона постраждала від опіків до 70% її тіла. Її руки, спина, ноги були погано спалені.

Молоді люди зустрілися в класі в психологічній групі по догляду за Парландом. Згідно з Нешом, вона відразу ж переповнена симпатією для Далласа. «Я вирішив, що я ніколи не люблю ще одну людину. Я думав, що це був пропущений етап для мене, спільний Вінце. .

У 2011 році напередодні Різдва Христового розпочалися відносини двох пацієнтів. З того часу закохані були занепокоєними і займався падінням 2012 року. «Ми доповнюємо один одного ідеально. Я розумію, що він втратив свою пам'ять і руки спали... але почуття і бажання жити, як повноцінні людські істоти залишилися однаковими. Ця історія не про фізичну травму, але про надію і любов. Якщо ми можемо знайти один одного, щоб інші. Ми всі маємо минуле, але ми не даємо його заважати нашим щастям, - сказав вінець.

Більше 200 людей, зібраних на весілля Джамі та Далласа 30 березня. Серед гостей відзнаки були лікарі та медсестри, які вийшли у найскладніші часи. Вінце і Наш обмінялися в суботу ранку в церкві Форт-Ворт, церква, де відбувався Даллас Вінце. Церква пастора Скотта Кокс Вона сказала: "Я вірю, що Бог приніс вам разом."

Джерело: mirfactov.com/