"Людина без обличчя"

р.

Американський Даллас Венс (Dallas Wiens), залишений без обличчя через нещасний випадок, одружений пацієнт Паркландської лікарні, де вони обидва отримували. Даллас Вінце, мешканець Північного Техасу, є першим пацієнтом в Сполучених Штатах, щоб пройти повну трансплантацію обличчя від донора. У суботу 30 березня два роки після операції 27-річний Даллас одружений Джемі Неш, який зустрівся в лікарні. 10785534

У 2008 році у храмі перенесли важкі травми. В результаті електричного удару з пром'ячого електропроводу обличчя американки було буквально знищено. Даллас провів три місяці в комі. Лікарі діагностували його з повною втратою зору. Його очі, ніс, губи і навіть деякі його кісток обличчя були повністю спалені. Незважаючи на свої жахливі травми, Вінцевий стрейк лікарі з постійним бажанням відновити і жити для своєї юної дочки Scarlett.

Даллас пішов з лікарні у 2009 році і міг прогулятися на свій рік пізніше. У 2011 році підірвав трансплантат обличчя у Бостонській лікарні. В одній медичній установі був майбутній наречений і дружина Вінце. Джемі, 29 Garland, Техас, був залучений до автомобільної аварії в 2010 році. Її автомобіль миготливий, як гайстака, при цьому дівчина не могла виходити з автомобіля. Тільки дивом зробив Jamie втечу пастку. Але в аварії вона постраждала від опіків до 70% її тіла. Її руки, спина, ноги були погано спалені.

Молоді люди зустрілися в класі в психологічній групі по догляду за Парландом. Згідно з Нешом, вона відразу ж переповнена симпатією для Далласа. «Я вирішив, що я ніколи не люблю ще одну людину. Я думав, що це був пропущений етап для мене, спільний Вінце. .

У 2011 році напередодні Різдва Христового розпочалися відносини двох пацієнтів. З того часу закохані були занепокоєними і займався падінням 2012 року. «Ми доповнюємо один одного ідеально. Я розумію, що він втратив свою пам'ять і руки спали... але почуття і бажання жити, як повноцінні людські істоти залишилися однаковими. Ця історія не про фізичну травму, але про надію і любов. Якщо ми можемо знайти один одного, щоб інші. Ми всі маємо минуле, але ми не даємо його заважати нашим щастям, - сказав вінець.

Більше 200 людей, зібраних на весілля Джамі та Далласа 30 березня. Серед гостей відзнаки були лікарі та медсестри, які вийшли у найскладніші часи. Вінце і Наш обмінялися в суботу ранку в церкві Форт-Ворт, церква, де відбувався Даллас Вінце. Церква пастора Скотта Кокс Вона сказала: "Я вірю, що Бог приніс вам разом."

Джерело: mirfactov.com/