637
Завжди hiccuping школярка
Школярка Emily Marsh (Emily Marsh) є досить відома людина в школі. Дівчина стала відомою не завдяки блискучим дослідженням або успіхам у спорті: її аномально привертають увагу студентів - британська жінка постійно ховається. Більшість людей знайомі з порушеннями дихання, які виникають внаслідок судомних скорочень діафрагми і проявляються короткими респіраторними рухами - гікулами. Кожен має власний перевірений рецепт, який усуває цю мимовільну фізіологічну реакцію: страх, стакан води, сландці та інші народні методи лікування. (доб. 109)
Але жоден з вищезазначених засобів допоміг 13-річному Емілі Марш. Це, близько десяти тижнів тому, школярка почала захоплення. Спочатку батьки не звертали увагу на стан дочки, що робить різкі звуки кожні два хвилини. Однак не за годину або навіть в день пізніше не зупинився. У шпитальній лікарні зайнялася пара маршів, роз’яснюючи лікарям причину своїх турбот. Емілі довелося робити численні тести і дослідження, включаючи МРТ і УЗД.
Отримавши довгоочікувані результати, лікарі тільки подрібнили руки - вони не знали, як допомогти бідній школярці. «Експерти сказали, що це було дуже рідко, і вони не можуть призначити лікування для нашої дочки». Ми спробували всі інструменти, відомі нашим бабусям, але вони без використання. Еміль має біль в горлі, але вона не скаржаться і намагається тримати на, говорить Katie Barrett, мати школярки. Хічкі «реат» тільки під час нічного сну, але повертаються на пробудження. Дівчина так виснажена її хворобою, що вона змушена залишити школу і повернутися додому раніше. Соціальні працівники намагалися полегшити стан британської жінки, серед яких жінка назвала Каті, відрізнялася особливим зеалом.
«Коли ми навчили, що ліки та народні методи були безладними, ми вдалися до гіпнозу, але навіть не допомогли. Ми виграли з ідей, Katie admits. «Це перший раз я мав таку довгу. Моя колега і я роблю все, що ми можемо вилікувати Емілі. Я сподіваюся, що наша спільна робота принесе позитивний результат, - сказав лікар-тренінг школи Rita Handa.
Джерело: mirfactov.com/