886
Маленький укротитель
Цей трирічний хлопчик є членом молодого покоління австралійських цирків і тигрових і левових тамперів. Його кращий друг - Африканський левовий куб ім. Зімбі, який один день вводять арену найбільшого цирку в країні.
Stardust є найбільшим цирком Австралії, де використання тварин під постійним контролем.
Цей цирку подорожує по всій країні – від крихітних сіл до прибережних курортів. Циркуси носять з ними багато тварин, в тому числі левів, мавпи, коней і поній. Представники цирку наполягають в тому, що вони використовують лише найгуманітніші методи підготовки тварин.
"Ми навчаємо наших тварин з методикою "каррот" і вони розглядаються членами нашої розширеної сім'ї", - каже сайт цирку. Як видно в цих фотографіях, дитячі тварини лікують як діти.
Zimbie має сніданок і грає з молодими тренерами. Вони навчаються разом, і в кінці довгого робочого дня і відпочивати разом. Але як довго це існування триватиме невідомо, оскільки є зростаючі заперечення для цирків в Австралії.
Наприклад, 30 активістів тварин приїхали на цирк у с. Дінглі, Вікторія. А загальна кількість таких груп зростає щодня. Правила циркулів варіюватися державою, з більшості власників, які вимагають дозволу на власні тварини.
Однак, форум з прав тваринного клубу в Австралії говорить Stardust Circus лікує всіх тварин дуже добре. Всі тварини подаються і поливають, і їх огорожі завжди очищають і досить просторі.
Але трохи Бракстон ще не піклується. Все, що він хоче, щоб слідувати за кроками батьків. "Коли я виросту, я думаю, що я навчаю кози, як мій тато", - каже він. Незважаючи на те, що батько переносить більшість тварин у цирковому старті. І його мама виконує з поні, а також на трапеці.
Джерело: mirfactov.com/