Дівчина п'є її мозок

Молода жінка вилікувала нестерпні головні болі після лікарів, які навчалися її випити власну мозкову рідину. Сам Чаплін, 26 постраждалих від рідкого стану, викликаного внутрішньочерепною гіпертензією. Це призводить до того, що рідина, що накопичується в черепі, кладе тиск на мозок і в крайніх випадках це може навіть призвести до сліпоти. Самий стан був настільки важким, що вона була постільною білизною і лікарі вважали, що вона була близькою, щоб мати інсульт.

Але після того, як вони знайшли спосіб видалити зайву рідину з неї мозку в живіт, її життя змінилося. Слива, також відома як гастро-перитональний шунт, підключений мозок і шлунок, що дозволяє перетравити його мозкової рідини і зменшити тиск на мозок. «Мій життя, що використовується для того, щоб бути досить непоганим. Я провів дні в ліжку і я був наповнений самокістю. Я не хочу жити, тому що у мене немає життя, так само страшні головні болі. Я спробував багато наркотиків, які не працювали на всіх або не останню, тому, коли мій лікар радить мене мати шунтування, я стрибнув на можливість. Сам першим помітив симптоми в січні 2010 року під час роботи в барі.

«Я працюю в барній стійці і раптом занурився очі, і я не міг бачити клієнтів. Все було розмито до очей і я відчув дуже дивний. Він був дуже страшним і я пішов прямо до лікарні, вона сказала.

Сам був відзначений низкою фахівців, які підозрюють, що вона може мати пухлину мозку. На щастя, після ряду випробувань пухлина мозку була видалена з переліку можливих причин захворювання. Однак лікарі ніколи не змогли визначити, що це сталося. Експерти визнали справжню причину проблем зі здоров’ям тільки після проколу попереку. Людський мозок оточений рідиною, яка запобігає потраплянню мозку на стіну черепа, але тіло Сама, як виявилося, виробляє цю рідину в три рази більше, ніж нормально. Навіть після діагностування і прийому 17 різних препаратів в день, Сам продовжував страждати страшні головні болі. І тільки в травні минулого року дівчина була встановлена шунтування для зцілення зайвої рідини. Сам надіїв на негайне полегшення, але він забрав свій мозок під час звикання до чужого тіла. Після того, як Сам адаптував до змін, а з тих пір він знову живе нормальним життям.

Джерело: fedpost.ru/lydi/42164-devushka-pet-svoj-mozg-chtoby-izbavitsya-ot-golovnyx-bolej.html