918
Панда бат
Група дослідників з Американського університету Bucknell знаходилася в Південній Судан раніше невідомому тварині. Міжнародна група біологів з Американського університету Бакнель, що міститься в Південній Судані, представник нового роду кажанів. Його зовнішній вигляд нагадує бамбук.
Після проведення дослідження науковці уклали, що тварина є настільки рідкісним, що, швидше за все, буде класифікуватися як повністю новий вид кажанів. Моя увага відразу приверталася неймовірно красивою забарвленням цього кажана. Вона була дуже схожа на панду, згадувала доцента біології в Університеті Бакнелл з Льюсбурга, Пенсільванія, Денне Reader. Я зроблю мене, що вона мала таке точний образ на тілі. Як експерт в цій галузі, я відразу зрозумів, що я ніколи не бачив нічого подібного в моєму житті.
Згідно з жінкою, вона повинна провести решту свого життя, щоб знайти щось схоже. Після експедиції до Південного Суда, експерт має намір повернутися додому до Сполучених Штатів, щоб спробувати визначити, чи зловила пандуя, вона нагадує одну, що вона фотографувала в Демократичній Республіці Конго в 1939 році.
Після консультацій з колегами ми уклали, що цей кажан безумовно не належить до будь-якого відомого роду, - сказав Читент. Ми полюбили зустріти унікальне явище природи.
У статті опубліковано в науковій журналі, вона приписала цей кажан до нового роду, який був названий Niumbaha. Згідно з Американською, запланована робота, ймовірно, є найважливішим відкриттям її життя.
Джерело: mirfactov.com/