11-річна дівчина їсть тільки локшина

18 років Георгій Рідман з англійського острова Вайт дотримується дієти виключно з дешевих миттєвих локшин, оскільки вона просто боїться їсти іншу їжу. З кожним роком споживає до 50 кілометрів цього продукту.

В результаті багаторазового отруєння їжі у віці 8 років дівчина припинила вживання будь-яких овочів, фруктів, м'яса та молочних продуктів. Вона просто не може привезти себе, щоб з'їсти їх, переживаючи паніку, задирення дихання і потовидіти, коли вона ледь намагається поставити все в рот.

Лікарі діагностують Георгі з «вибірковим розладом їжі», що означає, що вона може тільки їсти продукти, які не викликають гострого отруєння їжі.

Тепер тільки така страва в її раціоні миттєва локшина. «Я завжди любила локшину, і я можу легко їсти два пачки одночасно», - сказав Георгій. Іноді я їсть її сирою прямо з упаковки. Р

Але, незважаючи на любов до вищевказаного продукту, дівчина усвідомлює, що її тіло постійно не відрізняється поживними речовинами і не вистачає енергії. Тому дуже багато сподівань, що вона зможе подолати її недугу і перейти до нормальної їжі.

Джерело: drunov.ru/news/angliyskaya_devushka_pitaetsya_isklyuchitelno_lapshoy_bystrogo_prigotovleniya/