Шість-річний мільйонер

Як і більшість маленьких дівчат, Ісабель Барретт любить одягатися, збирати ведмедики і співати разом з Джастін Бібер. Це де вона нагадує її однолітків.

У віці шести років Ісабела є власником мільйона доларових фортуна, її власний ювелірний лінія і має пристрасть до вишуканих і дорогих речей. Вона досягла цієї позиції завдяки перемогам у численних конкурсах краси та участі в реальних виставках. 6-річний мільйонер, замість своїх улюблених дитячих гамбургерів і морозива, воліє лобстер і філе-міньйон, залишається в розкішних кімнатах п'ятизіркових готелів, а її шафи наповнені суконнями на десять тисяч доларів і дизайнерського взуття. «Я хотів би стати мільйонером. Я суперстар. Я маю власний бізнес і я люблю бос. Я перемагаю всіх відвідувачів краси. Я люблю взуття. У мене є близько 60 пар її, трохи пропускає.

Два роки тому, коли Ісабела була всього чотири роки, її 39-річна мати, Сузанне, побачила свою дочку видатний потенціал і послав її першим фешн-сторіком краси. «Then Bella просто впала в любов з таким блиском, розкіш і чарівність. Відчувається як риба в воді. І тепер вона так багато грошей, що я не можу хвилюватися про її майбутнє, вона сказала. Хоча Сузанне знає, що є багато людей, які критикують її за побиття сексуальності своєї юної дочки, вони не дбають багато.

Я думав про те, що я зробив це для мене або Bella. Але шукаю щасливих очей, я зрозумів, що вона любить її, що означає все правильно. Під законом США, Сузанном і чоловіком Антоніо повинні зберігати заощадження Ісабела до тих пір, поки вона не менше 18. Але мама вважає, що це дуже важко, оскільки дочка має досить екстравагантний смак. Звичайно, я намагаюся мати свої імпульси голодомі, я не хочу її виростити з псованої дівчини, як Britney Spears. Вона любить оточити себе красивими речами. Її спальня – мрія кожної дівчини. Вона навіть має власний престол, і звичайно вона любить хороші готелі і кухні. Вона раз витратила $2,200 на обід, Барретт сказав.

У сім'ї будинку в Острів Род, Ісабела має свій власний офіс і музей, де зберігаються її конкурентні сукні та трофії. Коли мова йде про зовнішній вигляд Ісабела, ми не зберігаємо гроші – персональний тренер, художник макіяжу, звичайний сонячний, розширення волосся, акрилові нігті і навіть протез, який вартість нас $500. Зростає і змінюється зуби, і ніхто не повинен бачити його. Ми витрачаємо $50,000 кожен, щоб підготуватися до змагань, але це гроші повертається в сотні разів, говорить Сусанна.

Дохід від ювелірного бізнесу в перший рік приніс Ізабелла мільйон доларів, тепер працює чотири десятки людей. Дівчина також обличчя лінії іграшок і вже записала її перший. Вона сниться стати телевізійною зіркою і переміщенням ідолу американських підлітків Селени Гомес з тумби.

Джерело: fedpost.ru/lydi/42215-shestiletnyaya-millionersha-namerena-stat-novoj-pop-ikonoj.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное