Біонік руки з iPhone

Реальна революція в галузі протезування була викликана новим розвитком британської Bionic Sensor Company, яка досягла величезного успіху в розробці додатків для iPhone і iPad, що дозволяють програмування рухів біонічних ручних протезів.

Бомби Бостона Марафона, які залишили понад 260 осіб серйозно поранених, у тому числі ампутації кінцівок, запалили нову хвилю інтересу до протезування. Ясон Когер, який втратив руки і ноги в аварії, виводить його ультрасучасні протези. 191274

Програма значно розширює можливості виконання різних рухів і дій, в тому числі 24 параметри для захоплення об'єкта, кожен може бути обраний просто натиснувши шпильку на екрані iPhone або iPad.

«Дівроки тому я не можу тягнути своїх штани на себе», - каже Когер. Сьогодні я походжу на полювання і робити речі, які я не мріяв робити п'ять років тому.

Технологія показує, як стрімко змінюється сфера протезування, державне фінансування яких в США значно зросла в результаті війни в Іраку та Афганістані. Налаштування ручних рухів за допомогою програми дуже точно, рух здійснюється плавно з урахуванням певного розміру і форми об'єкта.

пальці рухаються самостійно, а великий палець моторизований, не пасивний, як в попередніх протезах.

Джерело: Teleobektiv.ru/Tehnologii/Programmirovanie-bionicheskih-ruk-s-iPhone.html