1026
Мати 11 років тримає сина в клітку за безпеку своїх сусідів
Похилого мешканця невеликого села Сханфана в провінції Китайська Джянксі, Ван Мусян, зберіг сина в клітку за безпеку своїх сусідів на одинадцять років. Полонений Ву Юаньг, 42, загинув 13-річний хлопчик у 2001 році. Влада області видала злочинця, як у своїх підлітків він діагностував шизофренію.
На офіційному вироку заявили, що чоловік не несе відповідальності за свої дії через хворобу. Юаньхон був розміщений під арештом будинку, але незабаром вдалося звільнити себе від шкарпеток і вийти на вул.
- Після того, як він почав ходити по с. і виправдивши місцевості, я зробив складне рішення, щоб поставити його в клітку, де він завжди буде під моїм наглядом, сказав Ван Мусян, 74. Мій син божевільний, але він ще мій дитина. Я подумав про свою ситуацію. Після того, як за барами в підвалі свого дому, Wu Yuanhong вдалося втекти кілька разів. Це змусило маму будувати ще більш міцну структуру і покласти на ноги. 990 р.
- Я доводжу сина їжі тричі на день і подбаю про інші потреби. Це як ніж до серця, щоб побачити його в клітку, але так я знаю, що він не зашкодить всіх. Розмір домашньої китайської тюрмової комірки становить 1,5 метрів і шириною 1 метрів. Ванг Мусіан піклується про свою дитину самостійно, а її другу чотири сини вже давно з лівого дому.
Джерело: mirfactov.com/