Chtho ony mistletoe

Чому гаджети вибирають саме ті імена, з якими вони потім падають на полиці магазинів? Може бути в ретельно продуманих маркетингових дослідженнях, або, можливо, в даний момент творчий імпульс копірайтера. У будь-якому випадку, асоціативні алюзії на тему назування не можна уникнути.

р.

Сніг, в Африці - Лумія. Назва нової лінійки смартфонів Nokia перекладається з Фінляндії як «snow». І на світлих панелях не можна сказати...

Яскраве і спекотне ім'я було обрано для наступного флагманського високоекрану. Модель з таким же чотириядерним процесором, як Samsung Galaxy S III, привертала увагу відразу, що вона з'явилася на ринку. По-перше, ім'я - Вибух високої екранності (від англ. - "розширення"), а по-друге, ціна. На момент релізу був найдешевший смартфон з такими потужними процесорами і топ-end характеристиками (4.7-дюймовий HD-екран, 1GB RAM і двома камерами). Зараз його ціна становить близько 11 500 рублів, які ще одна з найбільш доступних пропозицій на ринку.

Ще один корейський лідер серед гаджетів вибрав по-справжньому міцну назву. Samsung перекладається з корейської мови як «трійні зірки». У Росії можна назвати лише коньяком. У серії Samsung Galaxy можна вільно перенести як «трійка галактик».

Трохи відповідей на деякий час може здатися ім'я телефону «Бладе». Хоча ZTE Blade виглядає досить мирний гаджет.

р.

Джерело: mirfactov.com/