Chtho ony mistletoe

Chtho ony mistletoe

Чому гаджети вибирають саме ті імена, з якими вони потім падають на полиці магазинів? Може бути в ретельно продуманих маркетингових дослідженнях, або, можливо, в даний момент творчий імпульс копірайтера. У будь-якому випадку, асоціативні алюзії на тему назування не можна уникнути. Chtho ony mistletoe

Chtho ony mistletoe

Chtho ony mistletoe р.

Сніг, в Африці - Лумія. Назва нової лінійки смартфонів Nokia перекладається з Фінляндії як «snow». І на світлих панелях не можна сказати...Chtho ony mistletoe

Яскраве і спекотне ім'я було обрано для наступного флагманського високоекрану. Модель з таким же чотириядерним процесором, як Samsung Galaxy S III, привертала увагу відразу, що вона з'явилася на ринку. По-перше, ім'я - Вибух високої екранності (від англ. - "розширення"), а по-друге, ціна. На момент релізу був найдешевший смартфон з такими потужними процесорами і топ-end характеристиками (4.7-дюймовий HD-екран, 1GB RAM і двома камерами). Зараз його ціна становить близько 11 500 рублів, які ще одна з найбільш доступних пропозицій на ринку. Chtho ony mistletoe

Ще один корейський лідер серед гаджетів вибрав по-справжньому міцну назву. Samsung перекладається з корейської мови як «трійні зірки». У Росії можна назвати лише коньяком. У серії Samsung Galaxy можна вільно перенести як «трійка галактик». Chtho ony mistletoe

Трохи відповідей на деякий час може здатися ім'я телефону «Бладе». Хоча ZTE Blade виглядає досить мирний гаджет. Chtho ony mistletoe

Chtho ony mistletoe р.

Джерело: mirfactov.com/