1167
Москіто прикус
23-річний Наталя Портер не підозрював, що довгоочікуваний відпочинок перетвориться на реальну трагедію. Одного разу туристи знайшли слід комахи на тілі, але не прикріпили важливість цього і продовжували ходити на екскурсії.
Через деякий час стан англійського Спочатку вона відчувала одну пальцю німку, а трохи пізніше вона втратила чутливість її всієї долоні. «У правді я почав панікувати тільки після того, як я не можу підняти руки самостійно, - сказав він. Не вдалося визначити причину того, чому мої кінцівки почали не виконувати. 49445.
За словами Наталії, вона не могла контролювати своє тіло. Як виявилося, причиною її паралічу був синдром Гільяйн-Барре. Ця хвороба характеризується відносно симетричною слабкістю м'язів. Перевізник хвороби був звичайним москітом. «Я просто мав прийняти свою долю», - сказав Портер. Я відчував себе абсолютно бездопоможливим... щоденно я дивився, чому я був, щоб страждати так багато.
Лікарі розповіли, що вона може померти через серйозні захворювання. Однак після 4 місяців інтенсивного лікування дівчина почала поступово відновитися. За словами Наталії, вона зараз відновлюється, а також планує завоювати Еверест, коли вона повертається на ноги.
Джерело: mirfactov.com/