Потворна собака.

Собака з виворітним укусом з тунцем (Туна) стала широко відома в Інтернеті і тепер має власну лінію товарів.

Перехрестя Чхуаса і Дашундса в 2011 році почав жити в будинку Courtney Dasher, які майже щодня поділяють фотографії свого улюбленця в Instagram. Зараз на сторінці «Туна розтопила серце» має більш ніж 375,000 послідовників, а Courtney налаштовує інтернет-магазин, де шанувальники Tuna можуть придбати різноманітні мерчінделі, включаючи iPhone випадки, футболки та муги, що містять собаку.

Поор Туна, який страждає від неправильного прикусу і дисфункції нижньої щелепи, був відкритий на боці дороги в Сан-Франциско, Каліфорнія, де, очевидно, його перший власник і покинути тварину. Коли Courtney відкрив 4-місячну цуценю на місцевому ринку фермера, вона була захоплена незвичайним зовнішнім виглядом.

Судні визнає, що більшість людей бачать його як непривабливі, оскільки він не відповідає критеріям милих собак. "У мене є смішні зуби, які злипають, зморшки навколо рота, підборіддя і змащена шия, яка виглядає, як вона була замочена в ванну протягом днів!" говорить Courtney. Я впала в любов з ним і хотів його знати, скільки я любив його. Так вона почала публікувати фотографії Туни на Instagram, захопивши його в костюмах і облаштувавши спеціальні фотосесії.

Сайт приваблював тисячі послідовників, які поділилися почуттями Courtney. "Немає людей, які болять з болячем слів і терплять суворі думки, оскільки вони дивляться погляди, не серце", - сказав він. Я не можу уявити, що маленька занедбана собака може зробити особливе враження на людей, приносити їх так багато радості і сміху! " "

451488.

Джерело: mirfactov.com/