678
Whale акула float
Риболовля в Мексиканській затоці (чорне море західної частини Атлантичного океану) зробила останнє враження на підліток з Флорида - він зумів їздити на 9-метровому китовому акулі.
За словами британського видання щоденної пошти, неймовірна зустріч 19-річного американця з мешканцем глибокого моря відбулася 30 миль (48 км) на узбережжі острова Каптива.
6137332
Під час риболовлі, Кріс Крисе і його друзі помітили форму величезного істоти в воді і зрозуміли, що кит аарк був плавання біля човна. Не думаючи двічі, хлопець стрибав в воду, і захопивши 9-метрову рибу дорсальним фіном, протягом 20 секунд їзда його. У той час як кит акула, яка неминуче стала визначною пам'яткою, зловживала Кріс, інші рибалки зняли американську розвагу на відео, захоплюючи його своїми жилетами.
Але поїздка на маринову недовгу - Кріце відчував її незадоволення. «Коли я захопила фініш акула, я відчула стійкість, і я зрозумів, що вона не схожа на це, так що я дам рибу йти, це все, - сказав він. Кріс пізніше опублікував 30-друге відео, зняте своїми друзями на YouTube. Морський біолог Бруце Неіл, який переглядав відео, пояснив, чому нешкідливі дії Кріса Криса може викликати шкоду для морського життя. «Коли люди контактували з тілом акула на деякий час, вони ріпсують слизу, яка охоплює рибу. Але для здоров'я цих тварин дуже важливий захисний шар, — сказав морський біолог.
Кріс відзначає молотканий аарк Крайс, що про "незрілий досвід" на Facebook, поки він дізнався про Бруце Неаль. Пізніше хлопець визнав, що він не хотів завдати шкоди величній істоті. «Далі часи я не торкаюся, що риба» Кріс розповів журналістам. Whale акули є найбільшою рибою і досягають довжини 13 метрів. Але, незважаючи на свою назву і вражаючі розміри, вони харчуються переважно на планкттоні і невеликій рибі. Небезпечні види і не заборонені законом, але за даними Національного географічного журналу, вони особливо вразливі, оскільки вони продовжують мисливці в Філіппінах.
Джерело: fedpost.ru/lydi/42815-paren-prokatilsya-na-9-metrovoj-kitovoj-akule.html