Рибний прийом (13 фото)

Вентилятори пивних закусок у вигляді солі
Найцікавіші аспекти виробництва даного виробу.
Ви дізнаєтеся, як і як обдурити.

р.

Туна на шкірі. По суті - подрібнені копчені (або тільки солоні) смуги відбілювання.

Іноді філе розмиття продається в оригінальній формі:

2. Сільно-сухе (солодове) смуги туни (м’ясо туни). Насправді - виріб з сурімі - подрібнений і фарбований за допомогою спеціальної технології білого м'яса риби. Кілька років тому Pollock широко використовується для виготовлення сурімі, зараз - найдешевша біла риба. Також багато інших «імітацій» морепродуктів виготовляються з сурімі (зокрема, крабових паличок, які привели до відома казка «не краб поранений у виробництві цих крабових паличок».

р.

Сільно-сушені смуги лосося. Насправді, схожий на тунця: продукт сурімі.

Сіль-сушений (солодовий) подрібнений кальмар. Ситуація тут краще: хоча б це дійсно кальмар. Правда не є кальмаром, який ви купуєте в магазинах і варити в домашніх умовах, але його дешевий аналог: гігантський кальмар - дозидик гігас з абсолютно знежирене м'ясо, яке практично неможливо приготувати в домашніх умовах.

3610Р. 4200Р.

В останні роки веганські кальмари продаються до копчених супермаркетів, і це виглядає так:

63610434

Я думаю, що це рідко, але це дешево, і вона купує. Сільце-сухе (солодове) крило з кальмарами - це дешева версія тієї ж кірки. Я не знаю, чому крило кальмара дешевше, ніж тушки, тому я розповідаю вам, як це таке.

5. Умань Сіль-сушені голки. По суті, це рибка, яку можна назвати.

В цілому це виглядає:

6. Жнівень Сіль-сушений жовтий хвостик.

Схожі риби – Помпано – імпортується в заморожену форму для подальшої обробки в нашій країні. У наших магазинах продається як під оригінальною назвою «помпано», так і під шахрайським «помпано».

Справжній вомер «лобастий» і виглядає так:

Він закопував. Смакує як шат скумбрія.
Якщо є будь-які позиції, пропущені, скажуть так.
Я запитую китайці. Тільки з фотографіями я не можу сказати вам за словами.

Технології обробки.
На мою вимогу заводський технолог описав для мене виробництво наймасштабніших товарів для Росії та України:
нарізаний соляний кальмар. Це виглядає так:
1,1 км Отримання сировини / доставка сировини на завод.
2,2 км Чистка і обрізка стяжок / очищення (миття) і різання непотрібних деталей кальмарів.
3. У Начинки заповнюється окропом / окропом
4. У Приправа з інгредієнтами / добавками води (сол, цукор, D-Sorbitol, моносон натрію клейтамат).
5. Умань Дрінг/сух.
6. Жнівень Роаст/ройс.
7. Про нас Подрібнена/червона.
8. У Остаточний приправа / багаторазова добавка інгредієнтів (сол, цукор, D-Сорбітол, монозодієвий клейтамат).
9. Навігація Сухі кінцеві продукти / пересушування.
10. Фітинги когерера інспектора / Я не міг перевести це.
11. Упаковка / упаковка.
12. Придбаний до холодного зберігання / доставка на склад.

Склад кінцевого продукту: кальмар 89%, цукор 7,2%, сіль 1%, моносонійний клейтамат 1%, D-Sorbitol 1.8%.
З Я не хімік себе, питання, що є моносудний клейтамат і D-Sorbitol?
Останній (як я знаю) - антибіотик. Чи існують будь-які зчитувачі?
Останнє, рекомендації.
Все вище, я не рекомендую використовувати.

Джерело: the-fencer.livejournal.com