Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

47 років

Колишній в’єтнамський солдат був відроджений правою рукою, яка втратила більше 40 років тому. Це було можливо лікарем, який виконав ампутацію верхньої кінцівки. Захоплений бійець Віет-Конг був прийнятий до військової лікарні У.С. в 1966 році, загинув ганглію в руці. Після ампутації рука Сама Акселера залишається за сорок років. 133382 Р

«Сучасні тканини знімалися з неї, кістки з'єднуються з дротом і дали мені. Коли я пішов в В'єтнам через шість місяців, я вирішив не відкинути його. До тих пір він був в моєму валізу, хірург сказав.

По-друге, Сам відвідував В’єтнам і журналіст написав історію про збережену руку. І виявилося, що Нгуйен ще живий, і лікар захоче його руку. Не було проблем з митницею: під американським і в'єтнамським законодавством, не забороняється перевозити кістки по кордоні. Хан сказав, що він був радий, що ампутована рука і свідчення лікаря допоможе йому забезпечити свою пенсію ветераном війни.

Документи були втрачені під час війни, а держава відмовила мені нездатності. Я сподіваюся, що рука буде служити доказом, він сказав, додавши, що він хотів бути похований з його колись втраченою рукою.

Джерело: mirfactov.com/