Колишній в’єтнамський солдат був відроджений правою рукою, яка втратила більше 40 років тому. Це було можливо лікарем, який виконав ампутацію верхньої кінцівки. Захоплений бійець Віет-Конг був прийнятий до військової лікарні У.С. в 1966 році, загинув ганглію в руці. Після ампутації рука Сама Акселера залишається за сорок років. 133382 Р
«Сучасні тканини знімалися з неї, кістки з'єднуються з дротом і дали мені. Коли я пішов в В'єтнам через шість місяців, я вирішив не відкинути його. До тих пір він був в моєму валізу, хірург сказав.
По-друге, Сам відвідував В’єтнам і журналіст написав історію про збережену руку. І виявилося, що Нгуйен ще живий, і лікар захоче його руку. Не було проблем з митницею: під американським і в'єтнамським законодавством, не забороняється перевозити кістки по кордоні. Хан сказав, що він був радий, що ампутована рука і свідчення лікаря допоможе йому забезпечити свою пенсію ветераном війни.
Документи були втрачені під час війни, а держава відмовила мені нездатності. Я сподіваюся, що рука буде служити доказом, він сказав, додавши, що він хотів бути похований з його колись втраченою рукою.
Джерело: mirfactov.com/