Модель залізнична

Ця історія почалася з звичайної пристрасті. Одна людина була дуже любляча модель, але в одній точці не могла зупинитися.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Довжина залізничного вокзалу майже 13 кілометрів.

На трасах є понад 100 автомобілів, майже 400 міст.

Займав творця Брюс Вільяма 16 років, щоб створити цей блендер.
900247 р.

Північна ділянка - не залізнична траса.

Вона включає в себе реальну інфраструктуру: три тисячі мініатюрних будівель в навколишніх містах і селах, 50 тис. дерев і високорослих міст вздовж гігантських каньйонів.

Bruce Williams не тільки побудував 4,830-square-meter великогабаритний об'єкт до будинку залізницею, але і спроектований і побудований його самому.

творець моделі гордо припускає: «Це не так, як у світі». Відвідувачі приходять до мене і кажуть, що це один з чудес світу.

Ця історія почалася з звичайної пристрасті. Одна людина була дуже любляча модель, але в одній точці не могла зупинитися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Але незабаром не було достатньо місця, мені довелося орендувати 5 додаткових приміщень.
Вибрати 42 _

У 1997 році розвиток Північно-Східної частини приймала кілька мільйонів доларів, але в кінцевому підсумку проект відкрито безпечно.
850644 Габаритний зображення

«Я працюю 18-19 годин на день сім днів на тиждень нестопної», - сказав Брюс.

Книга Guinness Records вже визнала мозкову частину дизайнера як найбільша домашня залізниця.

Джерело: mirfactov.com/