PayPal совершил ошибку

Американська платіжна система PayPal помилково нарахувала рахунок 56-річному резиденту Пенсільванії Кріса Рейнольдса до $92,233,720,368,547,800 — або $92 квадроцикл «з зміною». Рейнольдс, який продає автозапчастини на eBay, відкрив суму в понеділок, перевіривши баланс рахунку PayPal за червень. Коли він пішов на PayPal за решек, баланс його рахунку був $0. "Я не знаю, можливо, хтось вирішив веселитися, - сказав він.

За короткий час Reynolds стала найбагатшою людиною у світі, попереду мексиканського медіа-могула Carlos Slim (No 1 у глобальному рейтингу мільярдерів відповідно до Forbes, держава становить 73 мільярдів доларів США). На балансі на його рахунку перевищили фортуни більш ніж мільйон разів.

PayPal визнала помилку і запропонував пожертвувати в цілях, які обрали Reynolds. Про це заявив Філадельфія Щоденні новини, якщо він мав $92 квадроцикл, він, ймовірно, «платить національну борг». "У мене було б купити філіали (U.S. Баскетбол клуб), якщо я був запропонований баргаїну ціну", - додав Рейнольдс. PayPal був заснований в 1998 в США. Зараз працює в 190 країнах і налічує понад 164 млн зареєстрованих користувачів. З Жовтень 2002, він був підрозділом eBay.

Джерело: www.forbes.ru/news/242250-paypal-po-oshibke-nachislil-amerikantsu-92-kvadrilliona