Дивитися ваші очі.

42-річна британська жінка, яка протягом декількох тижнів відчував візуальний дискомфорт, вирішила піти в спеціалізований магазин, щоб купити окуляри. Жінки вважали, що вона страждала від синдрому втоми, але діагноз лікарів, як вирок: рак очей. Жителі англійської мови Тодморден (Todmorden) Joanne Hill (Joanne Hill), які працюють інженером, помітили, що протягом останніх декількох тижнів її візуальна продуктивність знизилася, а в очах виникло відчуття печіння. 42-річна жінка думала, що вона встигла отримати окуляри у віці і потрапила в оптику. Тим не менш, оптимісти Йоан перетворилися на рецептуру, помітили дивний причорномор на окоболоні і відказав пацієнта до лікарні на додаткові тести.

Лікарі-офтальмологи відправили фотографії меланоми для лікарів з Лікарня Ліверпуль, які розміщують відділ онкології очей і отримали розчаровує відповідь. «Оскарження від фахівців Ліверпуля заявили, що пухлина була злоякісною і яка операція повинна здійснюватися найближчим часом». Я був шокований, тому що я не відчуваю ніяких підозрілих симптомів - очі мої просто втомилися! Крім того, я під керівництвом здорового способу життя: Я роблю кілька разів на тиждень і циклів, щоб працювати щодня, Хілл сказав Щоденну пошту. На щастя, операція була успішною - лікарі знімали злоякісну пухлину, а через п'ять днів з лікарні лікували Йоан. Я тепер повинен пройти щорічні перевірки, але це невелика комісія, щоб позбутися від раку. Хочу звертатись до всіх людей – подбати про очі та подбати про них.

Джерело: fedpost.ru/lydi/43169-beregite-svoi-glaza-u-britanki-s-sindromom-ustalyx-glaz.html