Мар

На далеких горах Африки, на боці одного з нескінченних автомагістралей, є стара станція, де загибланена сила. Під витоком доповідь про те, як герої колись популярних американських жахівських фільмів живуть їх ст.

1,1 км крихітна станція газу побудована відповідно до всіх законів Американського Дикого Заходу - вона стоїть біля автомагістралі, більш підходяща для реалій Америки. Азія? Ута? Царський стан Майні?

2,2 км Насправді це Марокко, розташування декількох фільмів жахів. З усіх перерахованих, всі я знаю, "Боги мають очі".

3. У Недорогий характер і різноманітність природи перетворили Марокко на задньому дворі Голлівуду. Тут були зняті й відомі фільми, такі як «Легенція Аравії», а також низькотемпературні стрічки.

4. У Типова американська станція. Реквізори відтворили провінційний світ з прецизією до найменшої деталі. Для повноти картини не вистачає ведмедя старої людини в скелястому стільці і з Берданкою.

5. Умань Власник АЗК не тільки напої, але і закуски.

6. Жнівень І він також має мої коти! Домашні тварини Щодо того, як я можу сказати, це експонат з Pet Cemetery.

7. Про нас Цікаво, що кішка в кіно працює або лежачи на боці? Чи є вона ганча або удар до голови? Ми повинні реконструювати. Цікаво, що кішка в кіно працює або лежачи на боці? Чи є вона ганча або удар до голови? Ми будемо реконструювати.

8. У На ніч ви зупинитеся на заправці, не знаючи деталей, і ви почнете стояти! Ні, серйозно, станцію газу на регулярній трасі. Я дивлю, скільки людей потопають в темряві, а потім не вдалося отримати ключ до блокування запалень? р.

9. Навігація Це справжня суміш стилів. Я дивлю те, що фільм це саркофагу від. р.

10. Я повернусь! ...

11. Всі пропси були використані в одному або іншому жаховому кіно.

12. Якщо ви хочете, ви можете піднятися в салон і уявити, як гістеричні герої скручують вікна...

13. . . або після успішного пострілу перезавантажив жорсткий диск один правий! Все про 80-ті і 90-ті, бачили і забути. Манекени заливають дощ і відбіляють сонце. Але вночі вони прокидаються і ...

Джерело: dima-chatrov.livejournal.com/476023.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное