Жінки витрачають багато грошей, щоб позбутися від зморшок і повернути їх колишньою привабливістю. Але 47-річний Брик готовий робити все, поки її гладке обличчя з'явилися ознаки старіння. У віці 24, Anne одружений її вік Крістофер Bolton. Спочатку пара не хочу одного, але через п'ять років в сім'ї Bolton почали виникати конфлікти. Причиною для кварель була поява Анни - старій вік обходився її боковиною.
«Щорто перед Я був про те, щоб повернути 30, мій чоловік помітив, що я отримав увагу хлопців, які були набагато молодші, ніж мене і почали отримувати ревнощі, - сказав він. Протягом багатьох років різниця у появі між мною і Крістофером привела людей, щоб розглянути його чоловіка з дивними нахилами, одруженою молодою дівчиною. Я зробив, щоб виглядати старшо, але це не допомагає. Два дітей і 8 років одруженого життя не вплинули на прагнення голови сім'ї розвести шлюб з Анною і тим самим позбавляючи від загибель за спиною. Мати двох синів страждала від жорсткого розлучення і ігнорував всі спроби молоді залучати до спілкування. Однак через 4 роки після болючого розбиття жінка зустрівся з Брайаном Грахамом, який не приховує гордість у своїй красивій подругі.
Він любив спосіб я дивився, і він завжди компліментував мене. Навіть коли я віддав народження Йошуа і Якова, мій зовнішній вигляд не змінився. Але коли Брайан був 42-річним, замах моєї вічної молоді знову прийшов. Мій чоловік почав дратівати, а пізніше, щоб зрозуміти питання, які він мій батько або старший брат, говорить з сумною матір'ю багатьох дітей. В кінці, другий шлюб Анни зламав, і вона знову залишилася. Британський спробував поспілкуватися з молодими костюмами, але швидко реалізував похибку своїх дій. Спочатку я зустрілася, щоб привернути увагу від хлопців, а кілька разів погодився приїхати на дату. Однак розмова з ними була неймовірно нудною - вони говорили тільки про автомобілі і нічні клуби. Я зрозумів, що ці хлопці не цікавлять мене, — котирування 47-річна жінка відповідає вкладці «Сонце». Остання спроба покращити своє особисте життя 32-річної електрики Павло Сміт. «Університет майже поїхав нам як божевільний. Павло був названий брудним lustful кози, і я був золотокопом, який жив з людиною за гроші, британська жінка описує реакцію інших. Ми отримали розлучення і мій екс-людалів залишив місто.
Жінка намагалася відволікати себе від жорстоких думок і прагнути розслаблення в спілкуванні з синами, але старші діти почали обшукати матері, бо вона відлякала дівчат від них. «Мої сини думали, що вони зайняті, і це було дуже дратівливим для хлопців. Також були знищені стосунки з друзями: друзі були ревнощі і ревнощі мого чоловіка. Так я став людою не грата, навіть серед хороших знайомих. Щоранку я дивлюся на мій відбиття в дзеркалі з надії, намагаючись знайти зморшку, але моя шкіра ще гладка. Моя молодь стала справжньою фігурою - діти, як і мої однолітки, не розпізнати мене, чоловіки шуньовані, і я не маю нічого говорити про з молодими людьми, безглуздий висновок.
Джерело: fedpost.ru/lydi/43295-vechnaya-molodost-razrushila-zhizn-47-letnej-zhenshhiny.html