Jamesa Bonda Машина

Власник одного з найвідоміших 007 автомобілів збирається поставити його під молоток. Для легендарного амфібного автомобіля з фільму «Спіон Хто любив мене», випадково отримав чоловіка лише за 100 доларів, він планує заощадити мільйон

Історія самого автомобіля нагадує окремий детектив. У 1989 році Long Islander придбав використовується контейнер невідомих контенту за $100, який призначений для зберігання. Коли він відкрив його братом, він бачив величезну структуру, покриту вівною. Під ним з'являвся підгузний спортивний автомобіль без коліс.

Як виявилося, це був відомий амфібний автомобіль з фільму James Bond. «Чи не знали, що вони купили», - розповів Дуг Реденій, співзасновник фонду «Іан Fleming Foundation», «У мене не було ідей, як цінувати своє відкриття. Тим не менш, вони навіть не переглядали фільм Бонда, він додав.

Тепер, 36 років після того, як автомобіль зробив свій великий дебют на екрані, підводний човен, перероблений з Лотоса Есріт, запустив список найбільш затишних лотів на аукціоні. Власник, який придбав його за $ 100, хоче продати легендарний автомобіль на мільйон. Це один з найвідоміших автомобілів James Bond.

Природно, є величезний інтерес колекціонерів в ньому, сказав Реденій. Це не перший автомобільний агент 007, який буде кладати під молоток і придбаний ціниниками унікального обладнання. Aston Martin DB5, який був використаний в 1964 році Goldfinger, був продано в 2010 році за $4.6 млн.

Актуальний власник автомобіля Бонда воліє залишатися анонімним. Але Doug Redeniusa сказав, що він співробітник, який має невеликий бізнес - він орендував будівельний інструмент. У той же час, за словами Реденія, власник суперкара не живе на широкій нозі. «Я сказав, що тепер його життя різко змінить». На жаль, люди, які продають дорогі автомобілі на аукціоні, і навіть легендарні, не можуть жити бідними, сказали фанат детективів Іан Fleming.

Джерело: fedpost.ru/sobytiya/43394-mashinu-dzhejmsa-bonda-bez-koles-pustyat-s-molotka-za.html